Upozornění na bazar

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

svars
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Upozornění na bazar

Příspěvek od svars »

Zdravím, pokud by někdo projevil zájem o ŠKODA OCTAVIA 2.0 TDI ELEGANCE (185000kč) nebo ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDI DSG ELEGANCE (také 185000kč) z nabídky bazaru http://www.auto-belak.cz/ radím nekupovat. Vím z jaké firmy auta pocházejí, a z vozového parku byly vyřazeny dle vyjádření dispečingu kvůli častým poruchám a nákladům na servis. Před prodejem byla také udajně zjištěna prasklá hlava u toho automatu a majitel si stěžoval na KO zadní nápravy - sjíždění pneu! Kilometry stočeny u obou o zhruba 70000 !.

Mějte se fajně :-)
Škoda 1.9, 81
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Takových informátorů jako jsi ty by mělo být víc. Třeba je zrovna někdo kdo na to měl zálusk. díky za info.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

to máš jedno, stejně to někdo koupí, lidé jsou nepoučitelní....
trochu se podrazí cena a bude to pryč raz dva (rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Re: Upozornění na bazar

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="svars"]

zas přibidou další dva nováčci tohoto fora :)
Ashley
Přispěvovatel

Příspěvek od Ashley »

Co auto, to vsetko km max 160-180 tkm hovada
FI MPi (ame)
FIII HTP (cgpb)
O3 TSI (dada)
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

Na tohodle pána jsem už toho četl dost,pry je pěknej podvodník.Ja s ním osobní zkušenost nemám. Vyčetl jsem to někde na forech co si o něm psali.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
hozyp
Přispěvovatel

Příspěvek od hozyp »

mám dvě zkušenosti- poprvé sem si od něj chtěl koupit auto s nízkým počtem km ke svému věku, cca 4 roky zpátky- žádal o zaslání fotek servisní knížky, kterou uváděl (je ze severní moravy- já z opačného konce republiky), třikrát jsem mu volal, ať jí nafotí, abych si to ověřil, slíbil a nikdy neposlal. Pochopitelně sem pro auto radši nejel. Loni jsem sondoval auta a narazil u oficiálního prodejce na krásně zachovalé BMW 530i e60 z roku 2004 s 300tis. doloženými km od prvního majitele za 190 tis.Kč. Uložil jsem si fotky, týden se rozhodoval, ale než jsem se rozhoupal, byl pryč. A 14 dní koukám, opět v nabídce, jen o 250 km dál, o polovinou kilometrů míň a cenovkou vyšší o šedesát tisíc (wallbash)
Asi nebude žádný začátečník
další zkušenost
http://clanky.bmw-olomouc.cz/index.php? ... 236&sel=58
svars
Přispěvovatel

..

Příspěvek od svars »

Pan belak je pravděpodobně členem,neodpustil si soukromý komentář.

ještě jsem z té firmy koupil 2 transity (nové modely) , ty budou na netu do týdne, teď jsou v servise, odlepují polepy atd... tak je nezapomeň okomentovat demente ....

:-)
Škoda 1.9, 81
machal22
Přispěvovatel

Příspěvek od machal22 »

Já mám takovou zkušenost ze života. „Na každou sv..i se vaří voda“. Někdy to trvá dlouho,než se začne vařit,ale oto víc ke konci bublá. Kdo ví v jakým stádiu je teď ta voda? Taky jsem kdysi naletěl a jaký měl chudák po pár letech problémy. Všechna ta dobrota se mu vrátila jako BUMERANG. (rofl)
Josef Belák
Nováček

PRO PANA "SVARS"

Příspěvek od Josef Belák »

Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou
Naposledy upravil(a) Josef Belák dne 23 úno 2012, 18:41, celkem upraveno 1 x.
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

S panem belákem se znám,jeden obchod proběhl a vše ok.
Km už bych ani neřešil,celkem ohraná záležitost.
A že se do aut často investovalo je snad jedině dobře,
je už na kupujícím aby zhodnotil aktuální stav vozu.
Zadní náprava se dá za 3tis sehnat,tak už je třeba i problém vyřešen to už se zde nepíše.
Já byl spokojen.oct mněla 450.000km a rád na ni vzpomínám,pro mne to byl super dělník a celkově spolehlivé auto.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
svars
Přispěvovatel

Re: PRO PANA "SVARS"

Příspěvek od svars »

Josef Belák píše:Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou (jak přijedu pro tu zbylou škodovku, vyžádám si vaši přítomnost, ať společně projdeme všechny možné závady apod..., poradíte mi co se má opravit a tak, souhlas?)
Za komentářem si stojím, vím že auta neodpovídají popisu, a pouze jsem informoval kupující. A do budoucna s Vámi nemám co řešit.
Škoda 1.9, 81
Josef Belák
Nováček

Re: PRO PANA "SVARS"

svars píše:
Josef Belák píše:Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou (jak přijedu pro tu zbylou škodovku, vyžádám si vaši přítomnost, ať společně projdeme všechny možné závady apod..., poradíte mi co se má opravit a tak, souhlas?)
Za komentářem si stojím, vím že auta neodpovídají popisu, a pouze jsem informoval kupující. A do budoucna s Vámi nemám co řešit.
POKECÁME OSOBNĚ NA MÍSTĚ... ZATÍM...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kolik měla, když jsi ji prodával..550000 km?
nepropadat panice...
Josef Belák
Nováček

JENDA T4 píše:S panem belákem se znám,jeden obchod proběhl a vše ok.
Km už bych ani neřešil,celkem ohraná záležitost.
A že se do aut často investovalo je snad jedině dobře,
je už na kupujícím aby zhodnotil aktuální stav vozu.
Zadní náprava se dá za 3tis sehnat,tak už je třeba i problém vyřešen to už se zde nepíše.
Já byl spokojen.oct mněla 450.000km a rád na ni vzpomínám,pro mne to byl super dělník a celkově spolehlivé auto.
Naposledy upravil(a) Josef Belák dne 23 úno 2012, 18:42, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“