Zdravím, pokud by někdo projevil zájem o ŠKODA OCTAVIA 2.0 TDI ELEGANCE (185000kč) nebo ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDI DSG ELEGANCE (také 185000kč) z nabídky bazaru http://www.auto-belak.cz/ radím nekupovat. Vím z jaké firmy auta pocházejí, a z vozového parku byly vyřazeny dle vyjádření dispečingu kvůli častým poruchám a nákladům na servis. Před prodejem byla také udajně zjištěna prasklá hlava u toho automatu a majitel si stěžoval na KO zadní nápravy - sjíždění pneu! Kilometry stočeny u obou o zhruba 70000 !.
Takových informátorů jako jsi ty by mělo být víc. Třeba je zrovna někdo kdo na to měl zálusk. díky za info.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
mám dvě zkušenosti- poprvé sem si od něj chtěl koupit auto s nízkým počtem km ke svému věku, cca 4 roky zpátky- žádal o zaslání fotek servisní knížky, kterou uváděl (je ze severní moravy- já z opačného konce republiky), třikrát jsem mu volal, ať jí nafotí, abych si to ověřil, slíbil a nikdy neposlal. Pochopitelně sem pro auto radši nejel. Loni jsem sondoval auta a narazil u oficiálního prodejce na krásně zachovalé BMW 530i e60 z roku 2004 s 300tis. doloženými km od prvního majitele za 190 tis.Kč. Uložil jsem si fotky, týden se rozhodoval, ale než jsem se rozhoupal, byl pryč. A 14 dní koukám, opět v nabídce, jen o 250 km dál, o polovinou kilometrů míň a cenovkou vyšší o šedesát tisíc
Asi nebude žádný začátečník
další zkušenost http://clanky.bmw-olomouc.cz/index.php? ... 236&sel=58
Pan belak je pravděpodobně členem,neodpustil si soukromý komentář.
ještě jsem z té firmy koupil 2 transity (nové modely) , ty budou na netu do týdne, teď jsou v servise, odlepují polepy atd... tak je nezapomeň okomentovat demente ....
Já mám takovou zkušenost ze života. „Na každou sv..i se vaří voda“. Někdy to trvá dlouho,než se začne vařit,ale oto víc ke konci bublá. Kdo ví v jakým stádiu je teď ta voda? Taky jsem kdysi naletěl a jaký měl chudák po pár letech problémy. Všechna ta dobrota se mu vrátila jako BUMERANG.
Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou
Naposledy upravil(a) Josef Belák dne 23 úno 2012, 18:41, celkem upraveno 1 x.
S panem belákem se znám,jeden obchod proběhl a vše ok.
Km už bych ani neřešil,celkem ohraná záležitost.
A že se do aut často investovalo je snad jedině dobře,
je už na kupujícím aby zhodnotil aktuální stav vozu.
Zadní náprava se dá za 3tis sehnat,tak už je třeba i problém vyřešen to už se zde nepíše.
Já byl spokojen.oct mněla 450.000km a rád na ni vzpomínám,pro mne to byl super dělník a celkově spolehlivé auto.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Josef Belák píše:Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou (jak přijedu pro tu zbylou škodovku, vyžádám si vaši přítomnost, ať společně projdeme všechny možné závady apod..., poradíte mi co se má opravit a tak, souhlas?)
Za komentářem si stojím, vím že auta neodpovídají popisu, a pouze jsem informoval kupující. A do budoucna s Vámi nemám co řešit.
Josef Belák píše:Zdravíčko pane "svars". Jasně že víte z jaké firmy auta jsou, když v této firmě pracujete jako konstruktér. Tak nevím, proč zde mlžíte informace, a rovnou nenapíšete skutečnosti. Pokud ale chcete vypisovat lživé příspěvky a rád se angažujete do nějakých diskuzí, ověřte si nejdříve skutečnosti... s pozdravem Josef Belák a brzy naviděnou (jak přijedu pro tu zbylou škodovku, vyžádám si vaši přítomnost, ať společně projdeme všechny možné závady apod..., poradíte mi co se má opravit a tak, souhlas?)
Za komentářem si stojím, vím že auta neodpovídají popisu, a pouze jsem informoval kupující. A do budoucna s Vámi nemám co řešit.
JENDA T4 píše:S panem belákem se znám,jeden obchod proběhl a vše ok.
Km už bych ani neřešil,celkem ohraná záležitost.
A že se do aut často investovalo je snad jedině dobře,
je už na kupujícím aby zhodnotil aktuální stav vozu.
Zadní náprava se dá za 3tis sehnat,tak už je třeba i problém vyřešen to už se zde nepíše.
Já byl spokojen.oct mněla 450.000km a rád na ni vzpomínám,pro mne to byl super dělník a celkově spolehlivé auto.
Naposledy upravil(a) Josef Belák dne 23 úno 2012, 18:42, celkem upraveno 1 x.