budiky octavia 034G problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
budiky octavia 034G problem
viete mi niekto poradit ako odstranit problem "padajucih ruciciek" na budikoch z octavky. cislo budikov konci na 034 G je to znamy problem ale ja neviem ako na to. SZ alebo mailom. dik
Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
Líp už bylo...
tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsiedalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk?BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsiedalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.

a co je na tom zle ? ak by som mal vsetko robit za 500 sk ako je tu zvikom tak kde by som dosiel. Technika nieco stoji a nieje to 10000 sk. Mam na sklade av technologii asi 10000000 ak nie viac. Co myslis ze natahujem bankarovu dceruTOMI píše:To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk?BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsiedalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.![]()
![]()

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
suhlasim a badam dalejBH motor píše:a co je na tom zle ? ak by som mal vsetko robit za 500 sk ako je tu zvikom tak kde by som dosiel. Technika nieco stoji a nieje to 10000 sk. Mam na sklade av technologii asi 10000000 ak nie viac. Co myslis ze natahujem bankarovu dceruTOMI píše:To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk?BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsie![]()
![]()
. Toto riesenie na budiky maju 3 ludia na slovensku odo mna a jeden v cechach v Lounech. Cenu opravy som stanovil ja a dodrzuje sa. Ja mozem poradit ale nie dat navod na to aby tu niekto to robil za 300 korun a pokazil trh. Na toto som uz pristary
. Radsej ti to urobim za dara ako za 500. To je moja zasada. Pod 5000 sk neotvaram notebook. A viem preco to hovorim. Som asi najdrahsi v regione ale ze by som nemal roboty tak na to sa nestazujem. Vsetko na sklade vyhovene do 2 dni pri rozpadnutom motore ukaz kto to zariadi. Troska ma zaraza ze nemyslite na zadne vratka a zijete len teraz. Zakaznik musi zaplatit tolko kolko je ochotny a kolko znesie. Ale je rozdiel zakaznik a kamarat . to su dve veci ktore treba diferencovat
![]()

vela ludi nevidi tu pracu za tym a skusenosti a hladnai a badanie..... ako napr ked je v prdeli rele 109 na dieseloch. napichnem na notebook zistim problem vyberem rele prepajkuem a poviem 1000 Sk a zakaznik povie az tolko tak berem sekeru....
takeho viac nechcem vidiet
to ho radsej poslem do wv servisua potom uvidi ze az tolko. a to je napr. golf 4 99. ta co si myslia ze je to skoda 120 ?
hmmm troska som sa rozpajedil hehe
no ale keby si mu povedal, ze si mu opravil budiaci stupen v rj na rele 109 a zapytal si 6750 sk tak su vsetci spokojny. Lebo v autorizovanom stoji rj 25000kevino píše:suhlasim a badam dalejBH motor píše:a co je na tom zle ? ak by som mal vsetko robit za 500 sk ako je tu zvikom tak kde by som dosiel. Technika nieco stoji a nieje to 10000 sk. Mam na sklade av technologii asi 10000000 ak nie viac. Co myslis ze natahujem bankarovu dceruTOMI píše: To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk?![]()
![]()
. Toto riesenie na budiky maju 3 ludia na slovensku odo mna a jeden v cechach v Lounech. Cenu opravy som stanovil ja a dodrzuje sa. Ja mozem poradit ale nie dat navod na to aby tu niekto to robil za 300 korun a pokazil trh. Na toto som uz pristary
. Radsej ti to urobim za dara ako za 500. To je moja zasada. Pod 5000 sk neotvaram notebook. A viem preco to hovorim. Som asi najdrahsi v regione ale ze by som nemal roboty tak na to sa nestazujem. Vsetko na sklade vyhovene do 2 dni pri rozpadnutom motore ukaz kto to zariadi. Troska ma zaraza ze nemyslite na zadne vratka a zijete len teraz. Zakaznik musi zaplatit tolko kolko je ochotny a kolko znesie. Ale je rozdiel zakaznik a kamarat . to su dve veci ktore treba diferencovat
![]()
vela ludi nevidi tu pracu za tym a skusenosti a hladnai a badanie..... ako napr ked je v prdeli rele 109 na dieseloch. napichnem na notebook zistim problem vyberem rele prepajkuem a poviem 1000 Sk a zakaznik povie az tolko tak berem sekeru....
takeho viac nechcem vidiet
to ho radsej poslem do wv servisua potom uvidi ze az tolko. a to je napr. golf 4 99. ta co si myslia ze je to skoda 120 ?
hmmm troska som sa rozpajedil hehe

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
ja nie v zlom ale kolko je tych budikou 033 alebo 034.skus ich kupit 5 za tyzden a garantujem ti ze nekupis ani 1. preto take ceny. a ked to urobim tak dam na to 18 mesiacou garanciu, lebo je to prerobene a nikdy sa to nepokazi. Boli iny machri co povedali ze nieje problem zohnat to ci ono a ja sa len smejem. Chlapci skuste a co ak tie hodiny porazi za mesiac, myslis ze ti niekto vrati dengy? Ja len preto som sa k tomuto takto postavil, ze keby som to frkol na forum tak sa to tu robi za 300 korun . a to ja nemusim.TOMI píše:Ja som to nemyslel v zlom, len ked vies kupit funkcne budiky alebo jednotku za zlomok ceny opravy tak sa my to zda drahe. Ale to je asi uhol pohladu a viem ze nie kazdy zakaznik je v tomto obore znaly.

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Je to problém budíku na Octavce nebo celé VW.BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsiedalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
Zatím jsem slyšel jen o octavce

oktavia rok 97 do 00 typy 033 a 034. tieto to robia a kazdy o spravi skor ci neskor.ROMIK píše:Je to problém budíku na Octavce nebo celé VW.BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsiedalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
Zatím jsem slyšel jen o octavce
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
To BH motor: závidieť sa nemá, ale keby som si zapýtal za opravu budíkov 4000 (a aj ich dostal), to by bola ina kava... A to bývam len 60 km od Martina. 90%
ľudí by mňa vysmialo a prišlo sa o týždeň, alebo dva pochváliť s budíkmi za cca 2500. Takto som rád, že keď si ich zoženú prídu si ich ku mne aspoň vymeniť.
Inak s Tebou úplne súhlasím, lebo viem čo to stojí času a peňazí (od piky som začínal napr. s dekodovaním rádií)
Tiež som nad tými ručičkami istý čas laboroval, podarilo sa mi z piatich tri spojazdniť, ale moc som z toho nezmúdrel, lebo zakaždým to bolo iným spôsobom
ľudí by mňa vysmialo a prišlo sa o týždeň, alebo dva pochváliť s budíkmi za cca 2500. Takto som rád, že keď si ich zoženú prídu si ich ku mne aspoň vymeniť.
Inak s Tebou úplne súhlasím, lebo viem čo to stojí času a peňazí (od piky som začínal napr. s dekodovaním rádií)
Tiež som nad tými ručičkami istý čas laboroval, podarilo sa mi z piatich tri spojazdniť, ale moc som z toho nezmúdrel, lebo zakaždým to bolo iným spôsobom

tych ludi, co to vedia spravit je v SK urcite omnoho viac....inak tento problem som si vyriesil sam, trvalo to zopar hodin studia zapojenia PCB - vysledok je vsak taky, ze to chodi a pri cene 2000 za opravu mam aj dost zakaznikov - je pravda ze z riesenim sa takisto nikomu nepochvalim...

maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655