budiky octavia 034G problem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

budiky octavia 034G problem

Příspěvek od kevino »

viete mi niekto poradit ako odstranit problem "padajucih ruciciek" na budikoch z octavky. cislo budikov konci na 034 G je to znamy problem ale ja neviem ako na to. SZ alebo mailom. dik
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

tak to bude drahe. :) Vyriesene v roku 2001 ako prvy na slovensku. ale poradim ti. Hladaj chybu v zdroji. Stabilizator je dobry.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

BH motor píše:tak to bude drahe. :) Vyriesene v roku 2001 ako prvy na slovensku. ale poradim ti. Hladaj chybu v zdroji. Stabilizator je dobry.
dik aspon za to. budem badat. :D po veceroch
dalik
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalik »

Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
Líp už bylo...
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

dalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsie
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
TOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od TOMI »

BH motor píše:
dalik píše:Kevino, tady se to resi celkem podrobne a nejak se to nevyresilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 Sam mam doma dvoje budiky, zavadu jsem nenasel (a s lupou a mikropajkou jsem stravil dost veceru) a resil jsem to vymenou.
tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsie
To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk? :o :o :o
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

TOMI píše:
BH motor píše:
To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk? :o :o :o
a co je na tom zle ? ak by som mal vsetko robit za 500 sk ako je tu zvikom tak kde by som dosiel. Technika nieco stoji a nieje to 10000 sk. Mam na sklade av technologii asi 10000000 ak nie viac. Co myslis ze natahujem bankarovu dceru :) . Toto riesenie na budiky maju 3 ludia na slovensku odo mna a jeden v cechach v Lounech. Cenu opravy som stanovil ja a dodrzuje sa. Ja mozem poradit ale nie dat navod na to aby tu niekto to robil za 300 korun a pokazil trh. Na toto som uz pristary (LOL) . Radsej ti to urobim za dara ako za 500. To je moja zasada. Pod 5000 sk neotvaram notebook. A viem preco to hovorim. Som asi najdrahsi v regione ale ze by som nemal roboty tak na to sa nestazujem. Vsetko na sklade vyhovene do 2 dni pri rozpadnutom motore ukaz kto to zariadi. Troska ma zaraza ze nemyslite na zadne vratka a zijete len teraz. Zakaznik musi zaplatit tolko kolko je ochotny a kolko znesie. Ale je rozdiel zakaznik a kamarat . to su dve veci ktore treba diferencovat :) (offtopic)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

BH motor píše:
TOMI píše:
BH motor píše:tak si sa malo snazil. urobil som to za 4 hodiny. a od vtedy asi 200 krat. Je to fasa biznis. za kus 4000 a naklady 4 sk. treba vediet co na co tam je a potom na to dojdete, ze v budikoch nieje len procesor ale aj drivery na dysplay a krokove motory, ktore maju prudovu poistku. preto stop a nic nejde len komunikacia. Mne noech nik nehovori ze neda sa . ale neviem to je lepsie
a co je na tom zle ? ak by som mal vsetko robit za 500 sk ako je tu zvikom tak kde by som dosiel. Technika nieco stoji a nieje to 10000 sk. Mam na sklade av technologii asi 10000000 ak nie viac. Co myslis ze natahujem bankarovu dceru :) . Toto riesenie na budiky maju 3 ludia na slovensku odo mna a jeden v cechach v Lounech. Cenu opravy som stanovil ja a dodrzuje sa. Ja mozem poradit ale nie dat navod na to aby tu niekto to robil za 300 korun a pokazil trh. Na toto som uz pristary (LOL) . Radsej ti to urobim za dara ako za 500. To je moja zasada. Pod 5000 sk neotvaram notebook. A viem preco to hovorim. Som asi najdrahsi v regione ale ze by som nemal roboty tak na to sa nestazujem. Vsetko na sklade vyhovene do 2 dni pri rozpadnutom motore ukaz kto to zariadi. Troska ma zaraza ze nemyslite na zadne vratka a zijete len teraz. Zakaznik musi zaplatit tolko kolko je ochotny a kolko znesie. Ale je rozdiel zakaznik a kamarat . to su dve veci ktore treba diferencovat :) (offtopic)
suhlasim a badam dalej :D

vela ludi nevidi tu pracu za tym a skusenosti a hladnai a badanie..... ako napr ked je v prdeli rele 109 na dieseloch. napichnem na notebook zistim problem vyberem rele prepajkuem a poviem 1000 Sk a zakaznik povie az tolko tak berem sekeru....
takeho viac nechcem vidiet
to ho radsej poslem do wv servisua potom uvidi ze az tolko. a to je napr. golf 4 99. ta co si myslia ze je to skoda 120 ?

hmmm troska som sa rozpajedil hehe
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

kevino píše:
BH motor píše:
TOMI píše: To chces povedat ze opravujes budiky s padajucimi rucickami za 4000,-Sk? :o :o :o
suhlasim a badam dalej :D

vela ludi nevidi tu pracu za tym a skusenosti a hladnai a badanie..... ako napr ked je v prdeli rele 109 na dieseloch. napichnem na notebook zistim problem vyberem rele prepajkuem a poviem 1000 Sk a zakaznik povie az tolko tak berem sekeru....
takeho viac nechcem vidiet
to ho radsej poslem do wv servisua potom uvidi ze az tolko. a to je napr. golf 4 99. ta co si myslia ze je to skoda 120 ?

hmmm troska som sa rozpajedil hehe
no ale keby si mu povedal, ze si mu opravil budiaci stupen v rj na rele 109 a zapytal si 6750 sk tak su vsetci spokojny. Lebo v autorizovanom stoji rj 25000 (LOL) (LOL) (LOL)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
TOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od TOMI »

Ja som to nemyslel v zlom, len ked vies kupit funkcne budiky alebo jednotku za zlomok ceny opravy tak sa my to zda drahe. Ale to je asi uhol pohladu a viem ze nie kazdy zakaznik je v tomto obore znaly. ;)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

TOMI píše:Ja som to nemyslel v zlom, len ked vies kupit funkcne budiky alebo jednotku za zlomok ceny opravy tak sa my to zda drahe. Ale to je asi uhol pohladu a viem ze nie kazdy zakaznik je v tomto obore znaly. ;)
ja nie v zlom ale kolko je tych budikou 033 alebo 034.skus ich kupit 5 za tyzden a garantujem ti ze nekupis ani 1. preto take ceny. a ked to urobim tak dam na to 18 mesiacou garanciu, lebo je to prerobene a nikdy sa to nepokazi. Boli iny machri co povedali ze nieje problem zohnat to ci ono a ja sa len smejem. Chlapci skuste a co ak tie hodiny porazi za mesiac, myslis ze ti niekto vrati dengy? Ja len preto som sa k tomuto takto postavil, ze keby som to frkol na forum tak sa to tu robi za 300 korun . a to ja nemusim. :) to nebolo mierene voci tebe ale vseobecne. To bolo ako s kvp. Teraz ho kupis za 2500 sk...............
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

BH motor píše:
Je to problém budíku na Octavce nebo celé VW.
Zatím jsem slyšel jen o octavce :?
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

ROMIK píše:
BH motor píše:
Je to problém budíku na Octavce nebo celé VW.
Zatím jsem slyšel jen o octavce :?
oktavia rok 97 do 00 typy 033 a 034. tieto to robia a kazdy o spravi skor ci neskor.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
kiru
Přispěvovatel

Příspěvek od kiru »

To BH motor: závidieť sa nemá, ale keby som si zapýtal za opravu budíkov 4000 (a aj ich dostal), to by bola ina kava... A to bývam len 60 km od Martina. 90%
ľudí by mňa vysmialo a prišlo sa o týždeň, alebo dva pochváliť s budíkmi za cca 2500. Takto som rád, že keď si ich zoženú prídu si ich ku mne aspoň vymeniť.
Inak s Tebou úplne súhlasím, lebo viem čo to stojí času a peňazí (od piky som začínal napr. s dekodovaním rádií)
Tiež som nad tými ručičkami istý čas laboroval, podarilo sa mi z piatich tri spojazdniť, ale moc som z toho nezmúdrel, lebo zakaždým to bolo iným spôsobom (wallbash)
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

tych ludi, co to vedia spravit je v SK urcite omnoho viac....inak tento problem som si vyriesil sam, trvalo to zopar hodin studia zapojenia PCB - vysledok je vsak taky, ze to chodi a pri cene 2000 za opravu mam aj dost zakaznikov - je pravda ze z riesenim sa takisto nikomu nepochvalim...
:)
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“