Kde se nachází intercooler prosím?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde se nachází intercooler prosím?
Potřeboval bych vědět kde se v motorovém prostoru nachází intercooler. Mám Škodu Fabii 1.9 TDI a když se člověk zaposlouchá, tak slyší takové jemné syčení a kamarád říkal, že mám asi někde dirku u toho intercooleru. Kdybych dírku našel, oprava je asi jednoduchá, ne?
Re: Kde se nachází intercooler prosím?
Otázka trošku mimo mísu. Nevíš jak vypadá cooler a chtěl by sis ho sám opravit??Miller píše:Potřeboval bych vědět kde se v motorovém prostoru nachází intercooler. Mám Škodu Fabii 1.9 TDI a když se člověk zaposlouchá, tak slyší takové jemné syčení a kamarád říkal, že mám asi někde dirku u toho intercooleru. Kdybych dírku našel, oprava je asi jednoduchá, ne?

Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Re: Kde se nachází intercooler prosím?
omega001 píše:Otázka trošku mimo mísu. Nevíš jak vypadá cooler a chtěl by sis ho sám opravit??Miller píše:Potřeboval bych vědět kde se v motorovém prostoru nachází intercooler. Mám Škodu Fabii 1.9 TDI a když se člověk zaposlouchá, tak slyší takové jemné syčení a kamarád říkal, že mám asi někde dirku u toho intercooleru. Kdybych dírku našel, oprava je asi jednoduchá, ne?

Pískání při běhu motoru
Ahoj, mám Seat Toledo 1.9TDi a též mi to podivně syčelo, až hvízdalo. Docela se mi to líbilo, páč. to reagovalo na plyn, takové zvýrazněné turbo.... Jako by někde u motoru byla píšťalka. Bylo to čím dál silnější, až jsem zjistil, že mám dírku ve výfuku. Za turbem v tom vlnovci. Výměna v servisu cca 600kč i s prací. Auto už je tiché a nehvízdá. 

- marena tdi
- Aktivista
Re: Pískání při běhu motoru
to bych chtel videt ten vlnovec.protoze 230 x 50 mm dvouplastovy stoji 600 kč a kde mas vymenukoldarbk píše:Ahoj, mám Seat Toledo 1.9TDi a též mi to podivně syčelo, až hvízdalo. Docela se mi to líbilo, páč. to reagovalo na plyn, takové zvýrazněné turbo.... Jako by někde u motoru byla píšťalka. Bylo to čím dál silnější, až jsem zjistil, že mám dírku ve výfuku. Za turbem v tom vlnovci. Výměna v servisu cca 600kč i s prací. Auto už je tiché a nehvízdá.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
Re: Pískání při běhu motoru
Loni jsem kupoval dvouplášťový, nerez 76x200 za cca 200Kč. Výprodej, kamenný obchod. Takže ta možnost je.marena tdi píše: to bych chtel videt ten vlnovec.protoze 230 x 50 mm dvouplastovy stoji 600 kč a kde mas vymenu

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm