tak se po montáži nemohu zbavit chyby 00778 neví někdo jak na to?? kroužky mám dva napájení jde kostra též jen nevím jak testnout ten can jestrli je 100% nebo ne.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
tam tě to s chybou nepustí, jinak tato věc vyřešena byl špatný CAN ale zůstal jsem vyset na špatným kodování. Přepíšu kodování na správné 19458 zkoušel jsem i 19586 kodování se uloží zapalování vypnu připojím se znovu a kodování je to co jsem nasal ale řj stále píše že je špatně kodovaná
esp zasahuje furt ked sa smer jazdy vozidla zmeni od pozadovaneho smeru jazdy. Je to skvela vec ktora urcite pomoze ale nie je vsemocna. Jednoducho rozmyslat za sofera to nevie a ked je raz niekto debil tak mu nepomozu ani 10 esp naraz.
TDItech: jasan stím souhlasím to že sním jezdím se nerovná tomu že se mi nemuže nic stát ale když přijde důvodná kriz situace pomuže to , mám ho již ve všech autech ted jsem to dodělával do posledního ale ta věc se 120 mě zaujala.
já bych řekl, že funguje i nad 120, ale jistej si nejsem... když jsem se dostal do krizovky na dálnici asi ve 140ti, tak blikla kontolka.. ale bylo to při brždění, takže jsem tam třeba měl už pod 120, zas tak jsem to nesledoval
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
no ja ESP nemam tak preto sa pytam, lebo si to nemam kde overit,
len ak na brachovom pasate ale nebudem sa ho predsa pokusat "urvat" v takej rychlosti a dufat ze ma ESP vyrovna lebo ak by nevyrovnalo tak on by ma potom "vyrovnal" urcite
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
lítal jsem stím domontovaným na velký louce na mokré trávě kolem 100KM/H a funguje bezvadně víc už jsem ovšem na tom povrchu měl obavu abych se neotočil na boudičku