VW PASSAT 2010 2,0TDI CR-Nejde tlačítko na kufr v kabině.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ThrashTheTrash
Aktivista
Odpovědi: 0

VW PASSAT 2010 2,0TDI CR-Nejde tlačítko na kufr v kabině.

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Zdravím mistry v eletrice!Máme doma pašíka 2010 rok je to nafta 2,0tdi 103 kw Combi a jediný co se zatím sere je tlačítko ve dveřích u šoféra na otvírání kufru zadního!Kdopak to řešil a ví čím to je?Asi tak...na klíček ten kufr odskočí když to podržím dýl,ale prostě v kabině to nefunguje!Třeba když jedu a čekám u někoho doma a chci mu jen ten kufr otevřít tak mačkám tlačítko a nic prostě!Tak buď jsem blbej a nesplňuju nějakou podmínku aby to fungovalo nebo je tam něco špatně!Prosím o radu :)
Děkuji :)Pokud to dělám špatně,tak se omlouvám za to že sem si nepřečetl manuál od VW :-) :-D
ThrashTheTrash
Aktivista

Problém stále nevyřešen, nic sem k tomu nenašel,ví někdo po čem se podívat?

Děkuji za jakékoliv nápady
martas2
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas2 »

Jedině zkusit diagnostiku a kodování.To ba mělo prozradit více.
VWRados
Nováček

Příspěvek od VWRados »

Zdravim, řekl bych, že bude problem v tom tlačítko ne v elektrice... Chtělo by to vyměnit za novy. Např. tlačítko elektricke brzdy u Passata hodně často odcházelo v zápěti hned ztahování oken a ostatní tlačítka...
ThrashTheTrash
Aktivista

VWRados píše:Zdravim, řekl bych, že bude problem v tom tlačítko ne v elektrice... Chtělo by to vyměnit za novy. Např. tlačítko elektricke brzdy u Passata hodně často odcházelo v zápěti hned ztahování oken a ostatní tlačítka...
Nějak sem to zaspal ty reakce,no právě že diagnostika mlčí,tak nevím,proč ,mám supervaga a ten nic nenašel,takže by to chtělo projet bloky naměřených hodnot.Jde o to že k tomu autu nemám žádný příručky a nevím co kde hledat a supervag mi nezobrazuje popis bloků naměřených hodnot.
Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“