Kloub vnitřní dsg nenalezen
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kloub vnitřní dsg nenalezen
Zdravim mam takový problém praská mi v levém vnitřním kloubu, mam Passat Variant 2.0 Tdi, 125 kw, DSG a ten kloub nikde na internetu nemůžu sehnat.Dle Etky mi to našlo číslo dílu "3C0 498 103 N" tak snad je to číslo dobře ale nalézt ho prostě nemůžu nevíte o něčem...Moc děkuji za rady
mám novou poloosu cena 5000kč
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
sháněl jsem to horko těžko na Octu II DSG
měli to nakonec ve www.skoda-dily.cz výměným způsobem ale cenu už nevím, ale málo to nebylo co si pamatuju...
jestli má jenda novou za "bůra" , neváhal bych
měli to nakonec ve www.skoda-dily.cz výměným způsobem ale cenu už nevím, ale málo to nebylo co si pamatuju...
jestli má jenda novou za "bůra" , neváhal bych
dyž už sme u toho dsg kloubu,zrovna jsem takovej skládal u A4.
a vim že i u OII dsg atd je vazelína řidší,skoro olej,ale v katalogu kelly a snad i u škodovky je prej jen jedna vazelína univerzální pro všechny klouby,řěšil už to někdo?
a vim že i u OII dsg atd je vazelína řidší,skoro olej,ale v katalogu kelly a snad i u škodovky je prej jen jedna vazelína univerzální pro všechny klouby,řěšil už to někdo?
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
nene,de objednat ta vazelina co tam je origo...JENDA T4 píše:dyž už sme u toho dsg kloubu,zrovna jsem takovej skládal u A4.
hlavně u toho DSG jak řikas je skoro olej.
a vzhledem k tomu jak se ty DSG serou nebylo by lepší tam dát obyč vazelínu než tam dávaj ty srabi ve Vw?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
přemejšlim tak že vše má své opodstatnění.
tyhle klouby jsou řešeny uplně jinak.
tuhá vazelína se rozhází na boky a při dlouhé rovné cestě pojedou ložiska témněř nasucho.pokud bude vazelíny pookraj tak asi ne,ale asi nedávaj jen tak proniczanic něco jiného,dával tam už někdo obyč a má delší zkušenost?
pokud seženeš novou,tak asi dostaneš i vazelínu k tomu určenou počítám.
tyhle klouby jsou řešeny uplně jinak.
tuhá vazelína se rozhází na boky a při dlouhé rovné cestě pojedou ložiska témněř nasucho.pokud bude vazelíny pookraj tak asi ne,ale asi nedávaj jen tak proniczanic něco jiného,dával tam už někdo obyč a má delší zkušenost?
pokud seženeš novou,tak asi dostaneš i vazelínu k tomu určenou počítám.
jo řešený a vymyšlený to maj že se serou jen DSG a Tripoidy třeba na 1,8T a nebo sharany a tam je taky občas ta řidší srajda...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower