a ku*va!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

a ku*va!

Příspěvek od Vici »

Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

V naprostém pořádku. Nám, kteří jezdíme podle předpisů, to v žádném případě nevadí a vítáme to.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

nikdy jses nikde nesvezl ani o trošku rychleji?
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Nemám důvod.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Marek77 píše:V naprostém pořádku. Nám, kteří jezdíme podle předpisů, to v žádném případě nevadí a vítáme to.
No, v az tak naprostem poradku to neni, protoze namisto, aby to investovali do vyrazne potrebnejsich veci jako je nejen obecny stav silnic a dalnic ale i znaceni atd. tak to rvou do nesmyslnych zroutu. Zajimalo by me, kolik to bude stat a zda by treba takove "trapne" 550D nevyslo v celkovem uhrnu levneji. Snad to nedopadne jako nakup Fabii u nasich sousedu na Slovensku.

... a klidne me kamenujte, ze jsem celej podelanej z 550D, ja to snesu.

Jinak z meho subjektivniho hlediska, "radobycivilni" Octavie, ktere se pohybuji v HK a jeho okoli jsou podle me ucinnejsi diky sve nenapadnosti - toto jen rve a je to stejny nesmysl jako predchazejici Mondea.
Naposledy upravil(a) Forest dne 02 dub 2012, 11:28, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

takže na okresce třeba nikdy nejedeš ani o kilometr víc než 90? v obci vždy jen přesně 50 a na dálnici jen přesně 130, ani o chlup víc? :)
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Je sice hezký že dostanou nový káry nadupaný a nevím co všecko,ale pak to dopadne jak zde....http://www.novinky.cz/krimi/263273-poli ... -ujel.html
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Vici píše:nikdy jses nikde nesvezl ani o trošku rychleji?
co nejaký antiradar? Marek77 v poriadku to je v meste,či dedine, trebárs aj mimo dialnic, no prečo si na dialnici nešliapnúť na pedál - či? (LOL)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@vilozx6: antiradary jsou tvrde trestany - to, ze jedes rychle berou jako prestupek, v pripade, ze mas antiradar, berou to na urovni trestneho cinu (asi to spatne formuluji, ale chtel jsem naznacit, ze proste jina liga)

@Marek77: uprimne Ti zavidim, ze jsi toho schopen ... na druhou stranu nechapu, co mas na aute za upravy a jak provozujes svuj automobil, kdyz mas na rotacce (!) dlouhodobou spotrebu 7,07l/100km
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="Forest"]@vilozx6: antiradary jsou tvrde trestany - to, ze jedes rychle berou jako prestupek, v pripade, ze mas antiradar, berou to na urovni trestneho cinu (asi to spatne formuluji, ale chtel jsem naznacit, ze proste jina liga)

jj to je jasné - no minule som čítal, že existujú aj antiradary, ktoré ti nezistia - taký som myslel (LOL) ,legálne nelegálny a nikto o ňom netuší
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

mně na tom nevadí ani tak to, že můžu dostat pokutu když překročím - dobře mi tak.
ale vadí mi, že nakoupili další nástroje k buzeraci a jistému levnému vybírání peněz... a tam kde bylo pravdu potřeba zatlačit se na to zase vyprdli... normální policajti kašlou na hlídkování - nejsou lidi, benzín, motivace - ( proč by se hádal s ožralou, když se může zašít do lesa a tam si zdřímnout že?) , ožralci, feťáci, krypli bez řidičáku si jezdí jak chtějí............ to je daleko víc nebezpečné, než když se někdo rychleji sveze po poloprázdné dálnici - to bohatě stíhaly kontrolovat dosavadní passaty....
typické sračky naší krásné republiky.. a o průhlednosti a výhodnosti nákupu asi taky netřeba diskutovat
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Mě motivuje toto:

Obrázek
obzvláště ta část o překročení rychlosti o 50 km/h a více mimo obec je fajn (crazy)
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Vici píše:mně na tom nevadí ani tak to, že můžu dostat pokutu když překročím - dobře mi tak.
ale vadí mi, že nakoupili další nástroje k buzeraci a jistému levnému vybírání peněz... a tam kde bylo pravdu potřeba zatlačit se na to zase vyprdli... normální policajti kašlou na hlídkování - nejsou lidi, benzín, motivace - ( proč by se hádal s ožralou, když se může zašít do lesa a tam si zdřímnout že?) , ožralci, feťáci, krypli bez řidičáku si jezdí jak chtějí............ to je daleko víc nebezpečné, než když se někdo rychleji sveze po poloprázdné dálnici - to bohatě stíhaly kontrolovat dosavadní passaty....
typické sračky naší krásné republiky.. a o průhlednosti a výhodnosti nákupu asi taky netřeba diskutovat
No tak to si vystihol dobre, kde treba nie sú. Ideálne vyhoniť sa za rýchlosť - dobre súhlas len u nás sú pálky, že človek nemá taký plat. Dať 600€ za rýchlosť je iné kafe. (wallbash)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

a to ještě borelli zapomněl napsat jednu velmi důležitou věc, kterou skoro nikdo neví..

3 bodové pokuty jsou většinou možné jen jednou za rok, ta za rychlost určitě..
čili dostanete 3 bodovku za rychlost, a pokud stejný přestupek uděláte do roka znovu tak papíry sbohem, i kdyby vám zbylo bodů kolik chce..

a navíc, svině které dělají na cestě bordel a umí v tom chodit a maj nakradeno peněz nazbyt, tu pokutu stejně nikdy nezaplatí, ani jim nikdo nesebere body ani papíry...
Naposledy upravil(a) Vici dne 02 dub 2012, 12:30, celkem upraveno 1 x.
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Mám stejný názor jako Marek77, na dálnici jsou hlídky potřeba, někteří jedinci se tam chovají, jako by to byla závodní dráha. A pár se jich chová jako prasata. Já si na silnici nepotřebuju nic dokazovat, zaky jezdím podle předpisů. Primární pro mě je dostat se z místa A do místa B v pohodě a zdraví :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“