octavia 2 rs

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

myse7
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

octavia 2 rs

Příspěvek od myse7 »

zdravím, pohrávám si s myšlenkou že bych koupil ojetý rs. Rok 07-08, kolem nějakých 170t km, 2.0tdi 170k v plný palbě.. Zajímal by mě názor zkušených na tenhle motor. Vím že ty dvoulitry nikdo nechváli ale neříkejte že jsou tak špatný když se pořád dělají. Potom by mě taky zajímalo jakou byste mi poradili cenu. Tady se daji koupit od 220tisíc do 300. A na německých stránkách zpravidla ceny začínají až na 280t kč. Díky za názory a zkušenosti..
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

pokud vim, tak ty 2.0 TDI 125kW jsou 2 verze - TDI PD a asi od rv 2008 uz TDI CR
TDI PD na hovno
TDI CR podle me super
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

co vim od znamyho co to ma tak u tech PD porad problem s DPF

stou cenou to je na zamysleni.. nerikam ze to je tvuj pripad ale napr vw sharan unas vse kolem 150tis km atd... nemecko 400 tis km atd... unas levnejsi jak v nemecku? jak to? kdyz ten unas ma min km? takze asi tak... spis porid neco s ohledem na puvod a uplnou historii.
Naposledy upravil(a) burek dne 04 dub 2012, 18:35, celkem upraveno 1 x.
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

u tdi ppd se serou piezo vstriky a spustu dalsich veci
za me urcite TDI CR - kod motoru CEGA
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

.....CR a po koupi hnedka DPF pryč, jinak je to pěknej voser
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
myse7
Přispěvovatel

Příspěvek od myse7 »

diky diky :-) nu takle.. ono 90% inzeratu ma "overenou historii" dyt to znate.. Je mi jasny ze nenajdu 4 roky stary auto do 100 000km :D na to tolik nekoukam, preci jenom ty naftaky vydrzi dost a ja najezdim tak 25t km za rok. Podle me nektery to natahnou schvalne nahoru tu cenu a cekaji ze se lidi chyti. Ale mozna taky ne. Zajimalo by me proste kolik je rozumnej strop za to dat ;-) A nebo jesli je lepsi vzit passata či A4. vevnitr mi to prijde hodne podobny, ale komfort a kvalitu posoudit nedokazu ;-)
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Za mě je to předržená kokta.Je to tvrdý jak koza,drahý jak svina.
A u nás jsou levnější jak v Německu,protože jsou v lepším stavu,nebourané a se servisní historii. :D
Za ty prachy jsou lepší káry.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

muižeš napsat konkretně jake káry? :o
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kolikrát "obdivuji " duševní zdraví dovozců, přes to všechno, co je napsáno, prodá auto 15 let staré /2,1 TD PSA/ se servizní knížkou /pro majitele/ , volant je téměř sedřený na železo, z pedálů sjíždí nohy, jak jsou ušoupané, šaltpáka vymrdaná jako u Avie nebo š 1203 , uvnitř je to jako kdyby tam "mrdali psi" a má najeto 90000 km..Nechtěl jsem věřit svým očím, novým majitelem byl 25 letý inteligentní kluk, žádný nováček a on tomu věřil. Již dávno pomalu akceptuji myšlenku, že dovozci je banda duševně poškozených zmrdů , protože co dovozce, to č.rák. Ale proč mají úspěch..? Protože demence hluboce zasáhla většinu populace..Nechci slevu zadarmo...Jakmile touží po voze, mozek nechávají v depozitu.. :o
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@jericho-3: K lidem si dovoluji jen to, co jim tito dovoli ... proste ;)

Znamej se mi asi pred rokem pochlubil, ze uz ma taky TDIcko, tak jsem se ho ptal co ma a on, ze PDcko. Prijel, koukam, vzadu TDI a zvuk jako rotacka. Rikam mu, ze tohle muze zkouset na jiny, ale na me ze ne. On na me udivene koukal a rika co tim myslim ... zkratim to: dovozce mu prodal rotacku s tvrzenim, ze ten cerveny napis znamena, ze je to PDcko.

...marne popadal dech. Nejhorsi na tom vsem je, ze cena byla jako za PDcko :x No a vzhledem k tomu, ze kupce je "obycejny" clovek, tak to neresi ... takze to tomu hajzlovi zase vyslo! (wallbash)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Forest píše:@jericho-3: K lidem si dovoluji jen to, co jim tito dovoli ... proste ;)

Znamej se mi asi pred rokem pochlubil, ze uz ma taky TDIcko, tak jsem se ho ptal co ma a on, ze PDcko. Prijel, koukam, vzadu TDI a zvuk jako rotacka. Rikam mu, ze tohle muze zkouset na jiny, ale na me ze ne. On na me udivene koukal a rika co tim myslim ... zkratim to: dovozce mu prodal rotacku s tvrzenim, ze ten cerveny napis znamena, ze je to PDcko.

...marne popadal dech. Nejhorsi na tom vsem je, ze cena byla jako za PDcko :x No a vzhledem k tomu, ze kupce je "obycejny" clovek, tak to neresi ... takze to tomu hajzlovi zase vyslo! (wallbash)
jestli ona to nebyla spise vyhra, koupit rotacku misto PDcka ;)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

no proste solidni prodejce, zakaznik chce za sve penize PDcko, tak ho ma mit (LOL) (LOL) (LOL)
myse7
Přispěvovatel

Příspěvek od myse7 »

To je prave to, ze tady v tom prohnilym state se neda skoro nikomu verit :( Sam mam s dovozcem zkusenosti(nepekny). Jak teda myslite ze by se mely pohybovat ty ceny ? Neni 300t Kč za takovy auto moc ? Popr. kdy rs srovnate s tim passatem nebo A4, co je lepsi ?
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

myse7 píše:To je prave to, ze tady v tom prohnilym state se neda skoro nikomu verit :( Sam mam s dovozcem zkusenosti(nepekny). Jak teda myslite ze by se mely pohybovat ty ceny ? Neni 300t Kč za takovy auto moc ? Popr. kdy rs srovnate s tim passatem nebo A4, co je lepsi ?
tezko srovnavat, zalezi, co pozadujes, jinak A4 a Passat jsou auta o tridu vyssi nez OII, ja jsem si osobne projel RSo s commonrailem a max. vybavou v kombajnu a musim uznat, ze jsem o nem chvilku dost premyslel, ale zase by mi ho bylo lito trapit na takove to "pracovni popojizdeni" :)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@jaykay: no, oficialne je to jina trida, ale kdyz jsem v tom sedel, tak kdybych mel vybirat, tak bych vybral OII ... trochu mi to propomnelo akci, kdy jsme vybirali auto: sedli jsme do A6 (stylem ja a otec, ktery je jako ja 183cm/100kg) a otec zezadu, ze je to maly ... pak sednul do jednickovyho Superba a povida mi at se posunu dozadu ... rikam mu, ze to mam uplne vzadu ... a on lochnu pred kolenama :D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“