Koupím 1ks pneu Michelin Pilot HX (MXM) 205/55 ZR 16 91W, nejraději novou pneu (např. z rezervy), popř. min. jetou, nepoškozenou. Za příp. nabídky předem děkuji.
Vím, že už je to hodně staré téma, ale potřeboval bych tuto pneu koupit nebo prodat. Mám jeden úplně nový kousek, ještě s barevnými proužky. Nikdy nebyla na disku.
orishi píše:Vím, že už je to hodně staré téma, ale potřeboval bych tuto pneu koupit nebo prodat. Mám jeden úplně nový kousek, ještě s barevnými proužky. Nikdy nebyla na disku.
MilanBAT píše:Zdravím,
mám tuto pneumatiku doma a potřeboval bych k ní kámošku, pokud možno novou, nebo zánovní.
Kdyby jste jí někdo měl, prosím o nabídku
Tak dlouho tady prodávám pneumatiky nové pouze se starším rokem výroby a nikdo nic nechtěl. Kola se prodávají za pár kaček a nikdo nic.... toto kolo se prodalo za 300,-
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
mám tuto pneumatiku doma a potřeboval bych k ní kámošku, pokud možno novou, nebo zánovní.
Tak dlouho tady prodávám pneumatiky nové pouze se starším rokem výroby a nikdo nic nechtěl. Kola se prodávají za pár kaček a nikdo nic.... toto kolo se prodalo za 300,-
A nevíš o jednom kuse???
Potřeboval bych ho do páru.
Ještě potřebuji Continental ContiPremiumContact 2 205/55 r16 91V
Nemáš???
A nevíš o jednom kuse???
Potřeboval bych ho do páru.
Ještě potřebuji Continental ContiPremiumContact 2 205/55 r16 91V
Nemáš???
O jednou toho michelina nevím... po Contiku se zítra podívám a pak sem napíšu.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER