Zdravím mám Fabii 1.4 TDI 55 kw Chip 75 kw a začlo mě vynechávat turbo když sem to vytočil na 3000 tak přestavalo fungovat (někdy) ke konci už nejelo skoro pořád tak sem ho nechal vyměnit starý vypadalo hrozně přidřené všechno co šlo tak sem tam nechal dát repasovaný tlaky byly ok turbo fungovalo dobře ale jenom dva měsíce a teď to začíná dělat zase, normálně jedu a z ničeho nic to ztrácí výkon zastavím vypnu klíček počkám sekundu nastartuju a zase funguje neví někdo co s tím díky za odpověď .
budes muset na diagnostiku ta napovi mnovem vice a tim ze to vipnes zapne klicek to znamena ze to opet jede pekne , nez se to dostane do kritickeho bodu a pak zpadne do nouzaku
tiež mam fabiu 1,4 tdi a začalo mi to robit presne to iste co tebe , bol som aj na diagnostike a ta nic neukazala ziadnu zvadu .Pokial ste to uz niekto vyriesili dajte vediet co to robi?
Casty problem. Regulacia turba sa zacne pridierat. Dobod? Karbon usadeniny. Vybrat turbo a rozobrat vycistit a skontrolovat podtlaky. Existuje sposob ako spravit bez demontaze turba no je to na tvojej odvahe
Jeremimo píše:Casty problem. Regulacia turba sa zacne pridierat. Dobod? Karbon usadeniny. Vybrat turbo a rozobrat vycistit a skontrolovat podtlaky. Existuje sposob ako spravit bez demontaze turba no je to na tvojej odvahe
tady je ale turbo s obtokem
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Měl jsem obdobný problém u 1,9 TDi 81kw, auto jelo dobře vše se tvářilo OK, turbo sice VGT ale vše OK, váha vzduchu v pořádku a stejně to při dosažení určitých otáček házelo do nouzáku, po vypnutí zapnutí zase jelo jako nic... problem byl v napraknuté hadici...od IC, a jednou jsem měl i plastovou část IC prasklou. Do určitého tlaku to jelo dobře a pak se prasklina rozevřela a naběhl nouzák... třeba je to v tom i u vás...
Seat Toledo 1,9TDi 81kw, Leon Mk.2 1.9TDi 77kw, Octavia II TDi 77kw