Náprava je jakože celkem natvrdo, zvednout se to dá, ale nepruží to
co s tím, co je potřeba vyměnit?
s těmito hadromechanismy nemám moc zkušeností, tak dolít olej nebo vyměnit prasklou trubku...
díky
c5 break zadní odpružení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Kdysi mi šla Xantie taky zvednout, ale vůbec nepérovala a byla strašně tvrdá - byly úplně v háji koule-roztrhané membrány.
Koukni na koule a jestli mají okolo toho kulatého "uzávěru" na konci naproti závitu takové 3 důlky po 120 stupních, tak jsou to ty novější, které už nejdou dofukovat a jestli ne, tak by měly jít dofouknout. Předpokládám, že to ale už budou ty novější, pochybuju že se na C5 ještě dávaly ty starší. Mám pocit, že už poslední Xantie měly tyhle novější typy koulí.
Najdi si na Xantiaclubu uživatele PaM(Pat a Mat) a ptej se jeho, ten ví o hydraulice všechno a dofukuje koule v Brně.
Koukni na koule a jestli mají okolo toho kulatého "uzávěru" na konci naproti závitu takové 3 důlky po 120 stupních, tak jsou to ty novější, které už nejdou dofukovat a jestli ne, tak by měly jít dofouknout. Předpokládám, že to ale už budou ty novější, pochybuju že se na C5 ještě dávaly ty starší. Mám pocit, že už poslední Xantie měly tyhle novější typy koulí.
Najdi si na Xantiaclubu uživatele PaM(Pat a Mat) a ptej se jeho, ten ví o hydraulice všechno a dofukuje koule v Brně.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000