Toyota corolla 2 l diesel tazky start

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vladoc
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Toyota corolla 2 l diesel tazky start

Příspěvek od vladoc »

Ahojte znamy ma Corollu, kod motora 1CD je 2 l diesel commonrail vykon 85 kw. Problem je ze studeny velmi dlho toci kym chyti. Zhavice vraj ok, vymenene nejake puzdro vstartery ale problemy pokracuju. Kilometre asi 200000 ale urcite stacane, auto je dovezene z Talianska a uz to tu niekto mal a zrejme je rad ze sa toho zbavil. Co by sme mohli vyskusat? Dakujem za rady.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

sdělej přepady ze vstřiků, startuj a ze kterého poteče nafta dej zrepasovat a bude to OK, ;)

pak ještě udělej tes vyhod hadičku u vstřiku co vede k čerpadlu ucpi a na přepady dej zakoupenou hadičku, nastartuj a pokud ti nateče za tři minuty 4 deci nafty tak mám pravdu ;)
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

nie som si isty ale myslim ze tento motor ma prepady pod vikom do jedneho.... tam prepadovy test nebude taky jednoduchy.... myslim ze to ma Denso vstreky....
slovacek.milos
Aktivista

chce to diag prozkoumat jestli startuješ studený motor, žhavky to moc nepotřebuje,

pokud nic nezjistíš vytahat vstřiky a poslat na diag, pokud je vstřik v háji tak uhel zrychlení začne posilovat ostatní až odejdou všechny a klidně propálí i písty, vstřik nelze repasovat jen nový
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Zatial vam dakujem obidvom, asi bude musiet ist naozaj na poriadnu diagnostiku, lebo ako som uz predtym zistil, k tym prepadom sa nedostanem, su tam Denso. Tuto nejaky servis ponuka repas http://www.ekocar.sk/sk/Cennik-oprav. Co vy na to?
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
slovacek.milos
Aktivista

vladoc píše:Zatial vam dakujem obidvom, asi bude musiet ist naozaj na poriadnu diagnostiku, lebo ako som uz predtym zistil, k tym prepadom sa nedostanem, su tam Denso. Tuto nejaky servis ponuka repas http://www.ekocar.sk/sk/Cennik-oprav. Co vy na to?
ta hadice spřepadů vede alemimo motor a tak když dáš kalíšek změříš kolik vyteče za tři minuty chodu ;)
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Vyskusame. :)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

hele, já to řešil na RAV-4 2.2D4D, repasovanej starter nepomohl, furt to točilo na prd ( v porovnání s kamarádovým stejným autem ), sehnal jsem starší jetej starter ( najeto 60tis.km ) a chytá na brnk, prostě uplně jinak to točí
to auto bylo z Brna, jezdilo hodně po městě, starter prostě ustartovanej..
toto se mi potvrdilo u více CR motorů...
když starer slabě motá, repas ne vždycky pomůže
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"]hele, já to řešil na RAV-4 2.2D4D, repasovanej starter nepomohl, furt to točilo na prd

poblém je i ten, že ten starter stojí barák a de tam nakašpařit levnějsí ale s podstatně menším výkonem
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ja za nej dal v nemecku 70 euro
Odpovědět

Zpět na „Toyota/Lexus“