ASR ano či není potřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- octaviajedna
- Přispěvovatel
ASR ano či není potřeba
Ahoj,mám možnost koupě O1 ale nemá ASR.Je to podle vás velké mínus jej nemít?V mé minulé jsem jej měl a mají ho i kolegové kolem mě...díky za rady všem
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
ABS je fajn, EDS je fajn, ESP je fajn. To všechno pomáhá.
ASR ubírá plyn jak se mu zlíbí a klidně ti v kopci chcípne motor. Fuj.
ASR ubírá plyn jak se mu zlíbí a klidně ti v kopci chcípne motor. Fuj.

Naposledy upravil(a) Richi dne 09 led 2015, 02:38, celkem upraveno 1 x.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
To teda nevím v jakých autech to ASR máte, ale já s ním v G4 nemám nejmenší problém a nedám na něj dopustit.
Slyšel jsem ale od známích, co jej mají v jedničkové octávii, to co tu píšete, chcípání motoru a podobně.
U mě se jen rozbliká kontrolka, jedntoka ubere plyn, ucítím lehké přibrždění a auto začne krásně a plynule zrychlovat bez prokluzu kol.
Samozřejmě spoustu situací se dá zvládnout pouhým ubráním plynu (za předpokladu že máte kvalitní pneumatiky), ale jsou situace kdy se můžete rozkrájet a to prokluzující kolo nemáte jak zpomalit a jedno zabírající kolo vám kopec nevyjede.
Přibrždění u těchto aut nefunguje, při sešlápnutí plynu a brzdy současně automaticky jednotka odpojuje motor.
Slyšel jsem ale od známích, co jej mají v jedničkové octávii, to co tu píšete, chcípání motoru a podobně.
U mě se jen rozbliká kontrolka, jedntoka ubere plyn, ucítím lehké přibrždění a auto začne krásně a plynule zrychlovat bez prokluzu kol.
Samozřejmě spoustu situací se dá zvládnout pouhým ubráním plynu (za předpokladu že máte kvalitní pneumatiky), ale jsou situace kdy se můžete rozkrájet a to prokluzující kolo nemáte jak zpomalit a jedno zabírající kolo vám kopec nevyjede.
Přibrždění u těchto aut nefunguje, při sešlápnutí plynu a brzdy současně automaticky jednotka odpojuje motor.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
Re: ASR ano či není potřeba
dej sem výsledky vyšetření ortopeda pravé nohy, pak z oddělení nosní ušní krční,octaviajedna píše:Ahoj,mám možnost koupě O1 ale nemá ASR.Je to podle vás velké mínus jej nemít?V mé minulé jsem jej měl a mají ho i kolegové kolem mě...díky za rady všem
prostě at máme z čeho vycházet

- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Stejná zkušenost.
Prudký kopec, sníh.
Pod kopcem jsem to rozjel na 70km, auto postupne spomalovalo a v pulce uz jsem jel 10km a jen to mírně prohrabovalo, po chvíli konec a couvačka dolů.
Další pokus to samé.
Nakonec jsem ASR vypl, rozjel se a držel plyn, že si to sem tam hráblo docela dost, ale kopec jsem vyjel..
Od té doby vypínám když mne čeká něco podobného...
Prudký kopec, sníh.
Pod kopcem jsem to rozjel na 70km, auto postupne spomalovalo a v pulce uz jsem jel 10km a jen to mírně prohrabovalo, po chvíli konec a couvačka dolů.
Další pokus to samé.
Nakonec jsem ASR vypl, rozjel se a držel plyn, že si to sem tam hráblo docela dost, ale kopec jsem vyjel..
Od té doby vypínám když mne čeká něco podobného...
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série

2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.