1pavel píše:
no nevím jestli byč , když u nás ve firmě vidíme v životopisu že dotyčný vystřídal 5 - 10 zaměstnání po 1- 2 letech , tak ho nevememe , nemá cenu si s ním dávat práci na zaškolení , zaučení , když stejně uteče a může být sebelepší a sebelepší reference , to rači vemem někoho kdo si bude vážit práce
Hahaha, ty seš vtipálek, prej "vážit si práce".
Jak si mám vážit něčeho co dělám ne pro sebe ale pro někoho úplně cizího, se kterým mě absolutně nic nepojí a kterej mi navíc dává oproti svým ziskům naprostou almužnu? A neříkej mi at si najdu jinou práci, už jsem jich pár vystřídal, pohovorů jsem absolvoval za ta léta desítky a je to všude stejný. Víc jak 20 hrubýho nástup ti nikdo pořádně nedá a když po roce přijdeš ať ti daji víc, tak ti sice nějakou tu kačku přidaj, ale pomalu si připadáš jak zloděj co okrádá firmu. I proto se známým jdeme od léta podnikat. Dělat kokota za pár šlupek pro někoho cizího, na to říkám jediné.....NASRAT! (a pokora nechť jde stranou)
Jo a ještě jedna "maličkost". Jednoho mýho kámoše to v téhle republice tak hrozně sralo, že se jednoho dne prostě sbalil a odjel do VB. Během jedinýho týdne si našel práci v nějaký mlíkárně, už je tam dýl jak rok a s přesčasama mu na účet chodí v přepočtu na naše 60 tisíc, takže jakýpak "vážit si práce" když jen tím, že překročíš hranice a makáš stejně máš najednou třikrát takovej plat. To spíš zaměstnavatelé by si měli vážit schopných zaměstnanců.