passat 1.8t aeb - pomalu klesajici otacky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
passat 1.8t aeb - pomalu klesajici otacky
Ahoj, mam problem, na aute mi padaji pomalu otacky, vag nic nerika. Je to r.v.96 tedy jeden z prvnich. Odvetrani kliky nove - ciste, zkousena jina vaha, teplotni cidlo na vzduch, skrtici klapka, teplotni cidlo na vodu ukazuje spravne. Jedina vada je, ze turbo ma vuli, je to pulrocni repas, olej nepousti, ale lopatky skrtaj o domek, zkousel jsem menit i original "bov" a nic, vymenil jsem tesneni na sani, pod skrtici klapkou, podtlakove hadicky. N75 jsem mel pujceny z funkcniho auta. Uz nevim co s tim, nejde mi do hlavy proc odeslo to turbo, vse je funkcni, tlaci proti memu znamemu fakt malo, kdyz sundame sani tak je mu to dela klasicky zvuk "hnnn tšššš" a u me to dela "hnnn tš" strasne.slabe, vyndal jsem svicky jsou bile. Jediny co jsem nezkousel je lambda sonda, ale dle vagu ma dobre hodnoty, ale co jsem cetl tyhle prvni turba maji "tolerantnejsi" jednotky. Kontroloval jsem i rozvody a jsou spravne. Napada me treba pricpany kat.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
teplotni cidlo ukazuje sparavne na vagu nabo na pristrojovce?
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
objednal jsem cidlo, sice na diagnostice se tvari dobre, ale je to nejlevnejsi varianta, jinak jsem vymenil turbo sundal stare melo brutalni radialni vuli, oskrtany domek, turbo uvnitr bile jako snih, tedy chuda smes, ale auto necuka jde do otacek, jen se chyta az od 2500 otacek az do maxima, do vyfuku nestrili, nekde musi byt dira v sani nebo nevim, vse je pretesnene, turbo je ted i slyset, ale otacky stale padaji velmi pomalu cim vic vytocene tim vic pomaleji padaji a jeste si po vyslapnuti spojky pridaji, uz jsem z toho hotovej