Windows 10

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Budete pou??vat Windows 10?

Ano
9
41%
Ne
13
59%

Celkem hlasů: 22

Míšánek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Míšánek »

A? Co tom jako chce básník říci? Ty sem na fórum teda asi píšeš že staré 486, že tak plyveš na pokrok, ne? (LOL)
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

neplivu na pokrok, ale jen že tohle budou možná používat děti našich dětí, teda jestli nenastane 3 světová.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

no, tak černě bych to neviděl. Pokud se tahle věc ujme, tak je to otázka dle mého tak pěti, deseti let, dokud se to nezačně používat ve velkém ;) Když si to takhle vezmeš, tak třeba televize s 3D, resp. rozmach 3D taky vznikl v podstatě z ničeho nic, byl obrovský boom až teda na to, že se to moc nechytlo, protože to je víceméně zbytečnost, která lidem až tak nechybí. Kdežto tohle potenciál má dle mého :)
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

viděl jsem před deseti lety video kdy si mechanik BMW nasadí brejle, zadá závadu a samo ho to pak navádí co má dělat, kde jak šroubek má demontovat aby se k té součástce dostal a pak aby to zase poskládal jak to bylo a nezapoměl na nějakej šroubek.

Dodnes jsem to v nějakém servisu neviděl.

tady sem ti to vyguglil
https://www.youtube.com/watch?v=Y5ywMb6SeGc
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Jj, to jsem taky viděl, nicméně deset let to nebude. A taky přecejenom když něco bude produkovat Microsoft, tak je poněkud větší šance, že se daná věc rozšíří více mezi lidi ;)
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Tak už mám první "betu" na mobilu Nokia Lumia 630 a zatím vše funguje. Docela čumím že stačí 512mb ram.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“