Střelnice -Uherský Brod

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lt.kubosh
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od lt.kubosh »

(offtopic)
jj jelikož mám psa taky se bojím že jednou narazíme na ozbrojoného pitomce který toho psa zastřelí jenom proto že k němu přiběhne si ho očuchat a nebo jen vyskočí protože chce piškůtek.

Jsou to smíšené pocity protože sám bych byl rád za zavedení plošného ozbrojení aby v každém domě byla jedna zbraň. Ale co, lidstvo se potřebuje redukovat. Mrknutí Kvůli sto lidem nebudu brečet, ale kvůli jednomu zvířeti ano.
Tohle je naprosto zavádějící. 5 nebo 50kg zvíře může být pro dítě nebezpečné naprosto stejně. Tvoje jednoznačná povinnost je mít jej pod kontrolou. Pokud já mám batolící se dítě hned u ruky a řítí se k němu pes, tak halekám na majitele ať si ho zavolá a stavim se mezi dítě a psa. Nějaké kecy, že je hodnej a nekouše mě nezajímají. Ať si ho zavolá, pokud poslechne a běží pryč. tak ok, věc vyřešena. Pokud pes neposlouchá pána, kde mám důaz, že mi nenapadne dítě? Citoslovce údivu je "jééééé von to nikdy neudělal", ale to dítěti jizvu nezmizí.

V lidech zmizela přirozená odpovědnost. Já jsem odpovědnej za sebe a za svoje bezpečí a že nic nezpůsobím tobě. Místo toho by každej chtěl něco zakazovat jinem, všimli jste si, že nikde nikdo nechce zakazovat sám sobě? Kolik lidí má pojistku na blbost? Málo a pak se s nima suď. Mimochodem, já jsem dalek toho odstřelit psa, ale s chutí bych střelil do kolena majitele. Zvlášť, když ani hovno po svým miláčkovi nesebere.

A jinak, ano mám ZP, ano utratil jsem několik výplat na izraelských trénincích sebeobrany a po jejich výcviku a mentální průpravě vím, že bych to nikdy v životě na ženu nebo dítě nenamířil. (s jedinou výjímkou, pokud by nebyla absolutně jiná možnost než výběr mezi mým a cizím dítětem - vlastní krev je v žebříčku nejvýš a pseudohumanisti ať si mektaj co chtěj, je to jen populismus, dokud v takové situaci nebudou sami) A poslední věc, v Arizoně jsem se cítil prakticky nejbezpečněji. Naprosto slušné jednání od všech. Ono totiž agresivně se vysírat a dělat ramena na někoho (menšího), když nevíš, jestli nemá technologii, která rozdíl vah a hmotností smaže je riskantní a mnohem víc lidí si to rozmyslí než zneužije. Všimni si, že nejvetší průsery jsou v těch státech USA, kde jsou největší regulace a v 90% se ke zbraním stejně dostali nepovolaní - fotr to špatně zajistil, bral prášky na hlavu, ale doktor to nikomu neřekl...

Já tvrdím, že trestně bezúhonný a zravý jedinec má mít právo vlastnit zbraň na obranu. Celá zbrojní regulace dopadne pouze na slušné lidi, grázl má nelegální na zákon z výšky sere. Stejně jako policejní zátahy proti pirátům silnic, v 99% vidím akorát u krajnice rodinu s passatem jak cvaká tučnou pokutu za 85 na 70 v polích za obcí. Pak nějaký ksindl jede 100km protisměrem po dálnici a policie neví co s ním. Taky vezmeme řidičáky, co kdyby nějaký majitel SUV chtěl machrovat!?!
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

ZBraň si můžeš objednat už teď. V USA se prodávaji kity, kdy ti zbraň pošlou třeba ve 3 balících a ty si ji doma sestavíš, jen o téhle možnosti lidi (díkybohu) moc neví, jinak by to tu bylo jak na divokém západě.

Jinak se už objevili zprávy že mezi mrtvýma byli dva radní. Ten chlap nebyl žádnej magor, jak se z něj média jako obvykle snaží udělat, ale šel cíleně po konkrétních osobách a ten zbytek je v tom nevinně.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

[quote="Dr.Spiegel"]ZBraň si můžeš objednat už teď. V USA se prodávaji kity, kdy ti zbraň pošlou třeba ve 3 balících a ty si ji doma sestavíš, jen o téhle možnosti lidi (díkybohu) moc neví, jinak by to tu bylo jak na divokém západě.

To je pitomost jak mraky. V USA pokud nemá obchodník FDA III export license, tak ti mimo kontinentální státy nepošlou ani vratný pružiny. A rám zbraně registrujou jako my - bez šancí. HOWGH
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Dál tvrdím, pro sto lidí nebudu brečet ale pro jedno zvíře, jakékoliv od složitých třeba malej pták až po velrybu. Žádné zvíře si nezaslouží aby s ním lidé zacházeli tak jak zachází a lidí je jako sraček.

Psa mám vychovaného ale prostě jsou situace kdy se ten pes přiblíží k člověku už jen tím že jdeme po stejné cestě. A právě z takových magorů mám strach.

Respektive ten kdo nemá rád zvířata je u mě necitelný člověk, kterej žere psy a kočky a měl by být vyhuben. ;)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

lt.kubosh píše:
Dr.Spiegel píše:ZBraň si můžeš objednat už teď. V USA se prodávaji kity, kdy ti zbraň pošlou třeba ve 3 balících a ty si ji doma sestavíš, jen o téhle možnosti lidi (díkybohu) moc neví, jinak by to tu bylo jak na divokém západě.

To je pitomost jak mraky. V USA pokud nemá obchodník FDA III export license, tak ti mimo kontinentální státy nepošlou ani vratný pružiny. A rám zbraně registrujou jako my - bez šancí. HOWGH
:D tak se dohodněte , já jsem volal v Čechách na pár znehodnoceních ákáček a řikaly mi že by se s tim prej něco dalo udělat , tušim že zalitá hlaven
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Dr.Spiegel píše:ZBraň si můžeš objednat už teď. V USA se prodávaji kity, kdy ti zbraň pošlou třeba ve 3 balících a ty si ji doma sestavíš, jen o téhle možnosti lidi (díkybohu) moc neví, jinak by to tu bylo jak na divokém západě.

Jinak se už objevili zprávy že mezi mrtvýma byli dva radní. Ten chlap nebyl žádnej magor, jak se z něj média jako obvykle snaží udělat, ale šel cíleně po konkrétních osobách a ten zbytek je v tom nevinně.
Hlavně nevím proč by jsi to měl objednávat z ameriky, když to je k dispozici na vlastním území :roll: .
Tel:776005385 Nový Bor
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

A6TDI píše:
lt.kubosh píše:

:D tak se dohodněte , já jsem volal v Čechách na pár znehodnoceních ákáček a řikaly mi že by se s tim prej něco dalo udělat , tušim že zalitá hlaven
není na čem se dohotnout.Dr.spiegel zase mele hovna,jako vždy (LOL)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

A6 : jde o rok znehodnocení do 95 rozhejbeš v paneláku

ty novější jdou mnohem hůř (teměř vubec )
na to musíš bejt moooooc šikovnej aby se to podařilo
a hlavně fungovalo
radší si sežen nějakou historickou brokovnici
a 13ku klíč
;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Takže zpátky k tématu : dva zastřelení byly ,zastupitelé města a nějací kamarádíčci . No jestli to byla stejná liga jako u nás tak v mých očích je to hrdina..
http://www.novinky.cz/domaci/362664-muz ... osily.html

a už to leze ven , zase lžou jak když tisknou
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

WOB píše:Dál tvrdím, pro sto lidí nebudu brečet ale pro jedno zvíře, jakékoliv od složitých třeba malej pták až po velrybu. Žádné zvíře si nezaslouží aby s ním lidé zacházeli tak jak zachází a lidí je jako sraček.

Psa mám vychovaného ale prostě jsou situace kdy se ten pes přiblíží k člověku už jen tím že jdeme po stejné cestě. A právě z takových magorů mám strach.

Respektive ten kdo nemá rád zvířata je u mě necitelný člověk, kterej žere psy a kočky a měl by být vyhuben. ;)
Zase to s tema zviratkama nesmis prehanet a davej pozor aby jsi nesnedl treba kralika. :D

Nase nebozka staffordice za 11 let zivota nemela nikdy kosik, asi 5 let jsme nevedeli kde je obojek a byla temer porad se mnou. Byla az moc hodna, ale vedela, ze si nemuze dovolit jen tak nekam k nekomu behat a ocuchavat ho. Lidi kteri ji znali vedeli ze je mazel, ale kdyz ji nekdo nezna....
Mas mit vychovaneho psa a nemusis se bat. Tecka
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

A6TDI píše:Takže zpátky k tématu : dva zastřelení byly ,zastupitelé města a nějací kamarádíčci . No jestli to byla stejná liga jako u nás tak v mých očích je to hrdina..

Sorry, ale takhle se to resit nema.
Kdyby vyfackoval celou hospodu lumpu, mozna by byl za hrdinu. Takhle to byl debil, ktery nekoho zbabele zastrelil.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

:D ..no ty ses tady zase rozperlil :? :roll:
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

dreizig5 píše: není na čem se dohotnout.Dr.spiegel zase mele hovna,jako vždy (LOL)
Trolle debilní jdi se vycpat a vyplň si aspoň bydliště jestli alespoň tohle zvládneš. (LOL)
A6TDI píše:Takže zpátky k tématu : dva zastřelení byly ,zastupitelé města a nějací kamarádíčci . No jestli to byla stejná liga jako u nás tak v mých očích je to hrdina..

Jj, jako obvykle. Úředníci tam prý pravidelně chodili na oběd, věděl kde je najde. Vzpomněl jsem si na tenhle článek(doporučuju přečíst): http://miroslavakohoutova.blog.idnes.cz ... prave.html
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

WOB píše:Dál tvrdím, pro sto lidí nebudu brečet ale pro jedno zvíře, jakékoliv od složitých třeba malej pták až po velrybu. Žádné zvíře si nezaslouží aby s ním lidé zacházeli tak jak zachází a lidí je jako sraček.

WOBE, taky někdy inklinuji k tomu nadávat, že je lidí jako sraček, ale pokud tohle člověk bere vážně, musí počítat s tím, že i na něho může dojít v likvidaci popřípadě na jeho potomky. Proto pocit chlapa, který jde s dcerou a řítí se na něho nějaký pes evidentně bez discipliny chápu , tak jej zabiju taky.. /samozřejmě až při přímém ohrožení/ A stát se to mě a mému psu, tak tam doběhnu a psa sám zabiju..a to mám zvířata moc rád, jsou lepší než lidé..
A už nemohu všude okolo poslouchat dívadlo, že někdo zabil pár lidí, ať to byl blb nebo poloblb. Češi mají zase v kalhotech, budou teď zakazovat zbraně, prověřovat všechny, doktory a kurátory včetně obsluh hospod. Divadlo začíná, stejně jako když se vraždilo ve škole....Tohle se prostě stává, nedá se nic dělat, magoři jsou, zbraně jsou, lidské emoce jsou a člověk je pomstychtivý tvor..Kéž by si to ti mrtvý zasloužili. Pokud to byli komouší,má moji úctu. Na druhou stranu je to komedie, nedaleko od nás se regulérně vraždí, většina Čecháčků se jen posmívá, ale padnou u nás rány na sále a celý stát je v panice...Budeme od EU fasovat plínky, ty pro děti, které se musely prát než soudružky ženy zlenivěly , kterých jsou plné sklady..
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

frajer by to byl kdyby začal střílet v poslanecké sněmovně.

Nejde o to jestli to je vychovanej pes, mě se zdá že ti lidi by ty psi stříleli i kdyby byl s košíkem a na vodítku.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“