Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak jsem je podle tveho receptu udelal a jsou fact luxusni,zradlo jako hromsniper-- píše:zrovna jsem je delal, 15 spekacku oloupat , ja je jeste rozriznu napodyl vejpul. Cibuli na kolecka a vrsvit cibuli, spekacky, jeden bobkovej list ,nakladanou papriku, takovy ta slaby prouzky.... dalsi vrstva stejne .
Na lak 3/4 litru vody , pul litru octa,2 lžíce cukru a lžičku soli cca 15 kulicek pepre a noveho koreni, palivou mletou papriku a privedst k varu, pak to nechat vychladnout , zalejt nadobu a cekat aspon tejden.![]()
![]()
doufam ze sis je nekoupil,to nema s utopencama nic spolecnyhojericho-3 píše:Před půl hodinou jsem stál v Albertu před dilematem koupě utopenců ve sklenici za asi 80 kč..Ale měl jsem strach, že to bude nějaká nechutná kreace..
My to kupovali davno (2009?) tak nevim, zda je k sehnani, urcite bude lepsi koupit neco novejsiho. Jinak bych rekl, ze nebudeme mit na vice nezli 5 litru. Rozhodne se to vyplati. Jo a hlavne, kup neco s dlouhym casovym intervalem, kamarad ma jednu a ta je jen na 15 minut, neustale nastavuje, je z toho mrzutej.meeiro píše:...