Vyzná se někdo v hydraulice?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fantomeš
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vyzná se někdo v hydraulice?

Příspěvek od Fantomeš »

Zdravím Vás.

Chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo nerozumí hydraulice?
Potřeboval bych vědět, jestli se dá na kontejnerovým autě "přidat" někde na čerpadle tlak? Pár lidí mi říkalo, že se tam musí dát nějaká krabička, nebo co...

Je to na kontejnerový Avii.

Díky moc!!
škoda octavia ASZ + chip - Prodáno

VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků.. :-) - Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...

Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS :-)

OII BKC DSG
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

jj, je tam přetlakáč, je na tlakové hadici, většinou přímo na nádrži oleje,a z něj to jde pak dál do rozvaděče. Ale radší bych se do toho nehrabal
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Fantomeš
Přispěvovatel

Příspěvek od Fantomeš »

A nemáš nějakou fotku, jak to vypadá, nebo kde se to dá koupit?

Já to chci jen tak trochu, pro sichr... Nechci z toho dělat liazku 8)

VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků.. :-) - Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...

OII BKC DSG
skacpi
Přispěvovatel

Příspěvek od skacpi »

Pašík B5
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

6ádná kouzelná krabička, součástí systému by měl být přetlakový ventil, který lze někdy doštelovat. ale kde ho má avia netušim. ale zkus jít po hadici od čerpadla. bývá to u hydraulické nádrže, aby při překročení tlaku šel olej zpět do nádrže. Jinak čerpadlo jako takové nedošteluješ
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Fantomeš
Přispěvovatel

Příspěvek od Fantomeš »

jirkastrachota píše:6ádná kouzelná krabička, součástí systému by měl být přetlakový ventil, který lze někdy doštelovat. ale kde ho má avia netušim. ale zkus jít po hadici od čerpadla. bývá to u hydraulické nádrže, aby při překročení tlaku šel olej zpět do nádrže. Jinak čerpadlo jako takové nedošteluješ
Díky mrknu :-)

OII BKC DSG
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

hlavně si to podepři nečím rozumným a pro sichr to zapři ještě jednou další nezávislou oporou. Kdesi jsem viděl jak dva opravovali takhle zvednutou korbu a když sklapla zbyly z nich jen placky.
Fantomeš
Přispěvovatel

Příspěvek od Fantomeš »

WOB píše:hlavně si to podepři nečím rozumným a pro sichr to zapři ještě jednou další nezávislou oporou. Kdesi jsem viděl jak dva opravovali takhle zvednutou korbu a když sklapla zbyly z nich jen placky.
No stress je to kontejner ;)

OII BKC DSG
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

až to přišponuješ tak si voz sebou nějaký hranol,aby jsi ho případně moch dát vzadu pod péro :D (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“