Motor AUY - Sharan špatné starty - bílý kouř po opravě mot.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Take jsem uvazoval o startovaci davce.Nemam k tomu info co a kde sledovat.Bloky hodnot.Pokud neco nekdo vite,tak prosim info.Dle meho je to velmi bohate- motor kouri bily stiplavy dym.Jak se zahreje tak vse v pohode.Porad myslim,ze pocatek vstriku nemuze byt na minus 5 stupnu.Zitra nekde pomerim tlaky a snad se posunu dal.
Slávek
-
- Sběrač informací
Štartovacia dávka je iba štartovacia, akonáhle motor naskočí, tak už sa riadi prednastavenými parametrami. A keby štartovacia dávka bola nastavená na max, tak aj tak by to nezadymilo o moc viac ako s výrobným nastavením.
VW CC 2017, 2.0 TDi 135kw, DSG R-Line, Kessy, ACC, DCC, XDS, Discover Media, R19 AEZ Kaiman, R18 Mallory (zima)
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Elsa VW Pise novy motor 25-31.Tak snad úplně špatně to nebude,nebo mate s určitostí s tímto problémem zkušenosti.Mel jsem Ibizu a ta mela 17 sice starty slabé,ale nebylo to taková koule dýmu při prvním startu.Ma to smysl přehrát software ŘJ motoru,nebo vyhazuji peníze do koše???Díky za odpověď,protože to mám na zítra domluveno a nerad vyhazuji Kč.
Slávek
-
- Sběrač informací
Ano tlak 23 je opravdu málo - a když se zamyslím 7.litrů olejové náplně s naftou,které jsem na počátku opravy vypustil - zřejmě vlítlo trochu do turba a dostal ránu - budou cinklé ojnice,nebo písty - vůbec jsem se na tuto skutečnost nezaměřil - bohužel první start je špatný - Avie - potom pohoda - teda v otáčkách motor trochu zvoní - což naznačuje určité neřízené detonaci atd.
Díky všem zúčastněným v tomto rozhovoru !!!!
Díky všem zúčastněným v tomto rozhovoru !!!!
Slávek
-
- Sběrač informací