utopenci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak mi dneska přišlo vhodný udělat něco pro rodinu a taky jsem jich 11 dal odležet na příští víkend jen jsem přidal čtyřbarevný pepř a nový koření do každýho patra 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Dnes delan cesnek v medove marinade - chutnalo to jako mandle, kam se hrabou jine pochutiny.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
!!! VAROVÁNÍ !!!
Znovuoteviram tema, abych upozornil pripadne zajemce o koupi ultrazvukove cisticky (dale jen UZC) od konkretniho vyrobce a to konkretne Polsonic.
Nevyuzivali jsme UZC tak casto, resp. spis velice sporadicky (dokupy rozhodne do 6 hodin) a mezitim uplynula zaruka. Kdyz se nedavno rozbila a ja vkrocil do firmy, ktera nam to prodala tak s usmevem na rtech mi uz pan rikal "Polsonic, no jo, vy jdete na reklamaci, ze?" a pak dodal neco ve smyslu, ze jsou to hrozny smejdy a ze jen maloktera se nevrati.
Ted jsem koupil Laboratory 9 a poprve jsem ji vyzkousel a prozatim s jevi velice dobre (je i citelne ucinnejsi).
Takze znovu - pozor na polske smejdy!!!
Nevyuzivali jsme UZC tak casto, resp. spis velice sporadicky (dokupy rozhodne do 6 hodin) a mezitim uplynula zaruka. Kdyz se nedavno rozbila a ja vkrocil do firmy, ktera nam to prodala tak s usmevem na rtech mi uz pan rikal "Polsonic, no jo, vy jdete na reklamaci, ze?" a pak dodal neco ve smyslu, ze jsou to hrozny smejdy a ze jen maloktera se nevrati.
Ted jsem koupil Laboratory 9 a poprve jsem ji vyzkousel a prozatim s jevi velice dobre (je i citelne ucinnejsi).
Takze znovu - pozor na polske smejdy!!!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
@coffin: Kdepak kvuli utopencum... ale kvuli slivovici 
Ale k tematu, narazil jsem na nasledujici recept (asi vyzkousim):
Aktualizace: FUN ver. 1.0 (Forestovi Ultrasonicti Neplavci™)

... prozatim v procesu, pokud bude chutne (nikoliv pouze pozivatelne), sdelim recept plny experimentalnich novot
... po 3x20minutach musim sdelit, ze HOTOVO (jako kdyby to bylo nalozene tyden). Akorat jsem to prehnal s feferonkama - asi se to dost vymacerovalo -> prisoluji si to slzama

Ale k tematu, narazil jsem na nasledujici recept (asi vyzkousim):
Pozn.: ty 2-3 dny se mi zdaji pomerne drsne malo, ale pokud to funguje (bez UZC) tak teda smekamUtopenci z Pravětic
Ingredience: špekáčky, cibule, česnek, ocet + balzamikový ocet, kremžská hořčice, med, chilli, pepř, hovězí bujon, bobkový list
Postup přípravy:
Na dno zavařovací sklenice 0,7 l dáme lžičku kremžské hořčice, lžičku medu, 1/4 hovězího bujónu, bobkový list, pepř, chilli, stroužek česneku a střídavě pokládáme vrstvu cibule s vrstvou na kolečka nakrájené špekáčky (které jsme slouply), až sklenici naplníme.
Zalejeme octem do poloviny sklenice a druhou půlku dolejeme vodou. Naplněné sklenice vložíme do přiměřeně velkého hrnce (otevřené) a asi 20 minu sterilujeme při mírném varu.
Vyndáme na ručník a když nám hladina po několika minutách klesne, pomalu dolijeme až po okraj balzamikovým octem.
Poté uzavřeme víčkem, sklenici obrátíme dnem vzhůru a přikryjeme ručníkem a necháme vychladnout.
Poté několikrát pořádně protřepeme a za dva tři dni můžeme konzumovat.
Aktualizace: FUN ver. 1.0 (Forestovi Ultrasonicti Neplavci™)

... prozatim v procesu, pokud bude chutne (nikoliv pouze pozivatelne), sdelim recept plny experimentalnich novot

... po 3x20minutach musim sdelit, ze HOTOVO (jako kdyby to bylo nalozene tyden). Akorat jsem to prehnal s feferonkama - asi se to dost vymacerovalo -> prisoluji si to slzama