POvinné ručení

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Dr.Spiegel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

POvinné ručení

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Ahoj, nevíte do kdy zanikne PR když ho nezaplatím? Ve smlouvě jsem se to nějak nedočetl. Je to AXA pojištovna, pojištění se platí čtvrtletně. Díky
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

A není lepší ho zrušit??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Ne, jen nebyly minulej měsíc prachy, tak mě zajímá jestli mám založit novou nebo tuhle ještě zaplatit. Splatnost byla 27.2. :?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

klidně zaplat stejně ti přijde nejdřív upomínka s poznámkou, kdy ti to skončí, ale dlužné pojistné po tobě budou vymáhat
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Jojo ma pravdu. Vypovedi za pomerne dlouhou dobu a tu stejne zaplatis. Druha sranda je, ze ty nevis, od kdy ti ho vypovi a to mezidobi ti zpetne nikde nepojisti, takze z toho kouka jeste mrdacka s ckp.

Nicmene pokud si ho chces nechat, tak jim rano zavolej na infolinku, ze jsi zapomnel a jestli to nezrusili, ze to hned platis. Cesky clovek ma problem vcas informovat o problemu a pak se divi. Kdyby tobe nekdo nezaplatil a hral mrtvyho brouka, tak jsi taky nasranej, ale kdyz ti zavola, tak jsi spis nakloneny reseni.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

a navíc budeš platit penále za upomínky. :roll:
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

lt.kubosh píše: Cesky clovek ma problem vcas informovat o problemu a pak se divi. .
Českej člověk je hlavně holoprdelník kterej má výplatu na úrovni Moldávie a ceny na úrovni Německa tak se pak není čemu divit že prostě prachy nezbejvaj.

Díky kluci, zavolám jim tam uvidím co řeknou
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Nic proti, ale myslím že zrovna povinné jde v CZ pořídit celkem lacino na rozdíl od jiných Evropských států...
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

lt.kubosh píše:Jojo ma pravdu. Vypovedi za pomerne dlouhou dobu a tu stejne zaplatis. Druha sranda je, ze ty nevis, od kdy ti ho vypovi a to mezidobi ti zpetne nikde nepojisti, takze z toho kouka jeste mrdacka s ckp.

Nicmene pokud si ho chces nechat, tak jim rano zavolej na infolinku, ze jsi zapomnel a jestli to nezrusili, ze to hned platis. Cesky clovek ma problem vcas informovat o problemu a pak se divi. Kdyby tobe nekdo nezaplatil a hral mrtvyho brouka, tak jsi taky nasranej, ale kdyz ti zavola, tak jsi spis nakloneny reseni.

čkp už neexistuje ;) ;)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

no nevim stranky maji porad funkcni
http://ckp.cz/
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

čkp existuje ale vybírá už jen poplatky od pojišťoven.
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Dr.Spiegel píše:
lt.kubosh píše: Cesky clovek ma problem vcas informovat o problemu a pak se divi. .
Českej člověk je hlavně holoprdelník kterej má výplatu na úrovni Moldávie a ceny na úrovni Německa tak se pak není čemu divit že prostě prachy nezbejvaj.

Díky kluci, zavolám jim tam uvidím co řeknou
Já nevím odkud seš ani jaká je tvoje životní situace ani jak se k tobě zachoval osud, ale Český človek bude brečet a žehrat, že má málo, dokud bude v celé galaxii národ, člověk nebo jedinej ufon, kterej má víc.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

lt.kubosh píše: Já nevím odkud seš ani jaká je tvoje životní situace ani jak se k tobě zachoval osud, ale Český človek bude brečet a žehrat, že má málo, dokud bude v celé galaxii národ, člověk nebo jedinej ufon, kterej má víc.
Nestěžuju si, beru život takovej jakej je, prostě to stojí za hovno, osud je kurva a lidi kolem až na vyjímky taky....tomu se neříká "stěžovat si" to je prostě realistickej pohled na svět.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

já jednou pojistku založenou v červnu platil až v listopadu (noteeth) ale během toho jsem dělal změny (zvýšení linitu plnění) tak sem čekal až pošlou složenku na novou částku :-D
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Jarda S. píše:já jednou pojistku založenou v červnu platil až v listopadu (noteeth) ale během toho jsem dělal změny (zvýšení linitu plnění) tak sem čekal až pošlou složenku na novou částku :-D
To je dobrý. :-D

Kolik si naúčtovali za nepojištěný období?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“