Taky jako pomalu brzdit a zvolna zahřát aby se nekroutily? Nebo mají něco jinak? Nebo je vůbec něco jinak?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jasne že nie 200km... len plynule zohriať a nie z 200 na 0 celou silou (kôli doštičkám)Biimbo píše:Ja je zahřívám na prudko. Nevidím důvod proč pozvolna. To jako že když na ně dupnu natvrdo pětkrát až po ujetí 200 km mi zaručí že se nezvlní? Brzdy musí fungovat hned od nova, ne až po nějakých x sto kilometrech
práve toto som myslel tou postupnostou, a nie zabehať 200km..šulda píše: 10-15krát ze 100km na 50km a pak 10 - 15krát ze 100km na 25km (mezi tím pár min. nechat vychladnout jízdou) což mi nepřijde jako postupně pomalý zahříváníAle pravda je, že tam taky píšou pro brzdění ze 100 na 50km 3 - 5 vteřin a ze 100 - na 25km 5 vteřin,
Dej sem ten návod. Díkalni píše:práve toto som myslel tou postupnostou, a nie zabehať 200km..šulda píše: 10-15krát ze 100km na 50km a pak 10 - 15krát ze 100km na 25km (mezi tím pár min. nechat vychladnout jízdou) což mi nepřijde jako postupně pomalý zahříváníAle pravda je, že tam taky píšou pro brzdění ze 100 na 50km 3 - 5 vteřin a ze 100 - na 25km 5 vteřin,
postpnosť ešte neznamená 3hodiny jazdy... stačí pár min.
ak chcete, dám sem návod na doštičky ferodo racing(je to tiež dosť podobný: cca polovičnou silou s krátkýmy prestávkamy pribrzdievať)
ináč pri kúpe O1 kopaly pr. brzdy, vymenil som kotúče aj doštičky -potom pri možná 10min. jazde som ich dal do ružova a nikdy žiaden problém som nemal so zvlnenými kotúčmi(280mm)