jízda na vyjetý olej
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
jízda na vyjetý olej
čaute,známý má liazku a jezdí na vyjetý motorový olej.dá se s tím jezdit i v osobáku??(samozřejmě perfektně přefiltrovaný,zahřátý,eventuelně lehce poředěný naftou nebo benzínem)máte s tím někdo zkušenosti??
moje vlastní zkušenost:již NIKDY naneleju vyjetý motor.olej do nádrže.Spálil jem ho asi 120 litrů v kombinaci s naftou v poměru cca. 70olej :30nafta a nadělal mě v motoru slušnou paseku.
1. ucpal všechny filtry (naftovej jsem musel měnit každých 1000 km,filtr v nádrži musím čistit do teď a to ten olej už víc jak 5000 km nepoužívám)
2.totálně zakarbonovanej motor(vstřiky každých 1000 km ven a očistit)
3.obrovský obsah síry- žlutý karbon v motoru
4.pokud máš olej ze servisu,tak ti pacholci tam lejou i brzdovou kapalinu(samozřejmě že ne všichni-ale já takový znám)
5.pokud ho používáš,tak už se nebavíme o alternativních zdrojích paliv,ale o totální destrukci planety.
olej jsem měl přefiltrovaný a zabudovaný předehřev
1. ucpal všechny filtry (naftovej jsem musel měnit každých 1000 km,filtr v nádrži musím čistit do teď a to ten olej už víc jak 5000 km nepoužívám)
2.totálně zakarbonovanej motor(vstřiky každých 1000 km ven a očistit)
3.obrovský obsah síry- žlutý karbon v motoru
4.pokud máš olej ze servisu,tak ti pacholci tam lejou i brzdovou kapalinu(samozřejmě že ne všichni-ale já takový znám)
5.pokud ho používáš,tak už se nebavíme o alternativních zdrojích paliv,ale o totální destrukci planety.
olej jsem měl přefiltrovaný a zabudovaný předehřev
Škoda Oktavia 1,9TDI 81 kw ASV
tady nejde o to jestli to vadi motoru... Spis jsou chudaci lidi okolo co to musej dychat. je to pekne skodlive.... nekde jsem slysel ze kdyz tehotna zenska se toho nadychne tak muze potratit.. radeji bych jezdli na olej od vietnamcu... je to zadarmo... jsou citit jen rizky....
Peugeot 309 1.9d 47Kw , BOSH
Dvounádrž (2x9 litrů v podbězích), Výměník 4,5 kW,
Najeto v létě bez úprav 10000km - odešli vstřiky
Zatím 8000km s úpravou na kupovaný SL nebo RO
MB VITO 110TD řadový čerpadlo stejná úprava jako pežout
Dvounádrž (2x9 litrů v podbězích), Výměník 4,5 kW,
Najeto v létě bez úprav 10000km - odešli vstřiky
Zatím 8000km s úpravou na kupovaný SL nebo RO
MB VITO 110TD řadový čerpadlo stejná úprava jako pežout