Moderátoři: šulda, Moderátoři
cin píše:Taky si myslim ze to upinani je vorisek, ale asi to jde, spis by mne zajimalo, jestli to neni tajemstvi, jak zaaretujes ty lopatky, aby se pri brouseni nehejbaly![]()
![]()
Za mě doporučuji uživatele "mirabarkas" - Míra Bartoš, dílnu má v Děčíně, to máš z LTM kousek, jezdím k němu z ČL, regulaci mi čistil a vypodložil o 0,1mm, je to tak měsíc na GT1749V a naprostá pohoda, spokojenost, žádný nouzák, s tím že náběh zůstal stejný.pasik68 píše:Ahoj.
nevíte o někom z Ústecka (severní Čechy), kdo by opravil zatuhlou regulaci turba? Samo, že někoho prověřeného uživateli tohoto fóra. Škoda, že Huml a Indi jsou pro mě trochu z ruky.
Díky za pomoc.
Jj a z vlastních zkušeností zanesení regulace turba taky přispívá zaslepený egr ventil. Sazí a bordelu do tura mě lítalo z motoru nejvíc při studeném startu. Zaslepený Egr jsem znovu zprovoznil a kouřivost studeného motoru se snížila o 80%. při zaslepeném egru ohřívání motoru na provozní teplotu nic moc a studený motor produkuje nejvíc mastných sazí a ty když se navšechno nalepí v turbu a pak se vypálí dlouhou jízdou tak tam zatvrdnou a je vymalováno.toefuk píše:Raz a navzdy. Nieje potrebne podkladat valceky. Sadze a zanasanie turba sa tvori kvoli tomu ze vam umiera palivovy system=trysky, alebo cerpadlo.
a preto ked niekto chce egr off, tak to treba urobit korektne v ECU, aj sa motor skor ohreje, aj spotreba klesne, a tak isto dymyvost klesne.čoud píše:Jj a z vlastních zkušeností zanesení regulace turba taky přispívá zaslepený egr ventil. Sazí a bordelu do tura mě lítalo z motoru nejvíc při studeném startu. Zaslepený Egr jsem znovu zprovoznil a kouřivost studeného motoru se snížila o 80%. při zaslepeném egru ohřívání motoru na provozní teplotu nic moc a studený motor produkuje nejvíc mastných sazí a ty když se navšechno nalepí v turbu a pak se vypálí dlouhou jízdou tak tam zatvrdnou a je vymalováno.toefuk píše:Raz a navzdy. Nieje potrebne podkladat valceky. Sadze a zanasanie turba sa tvori kvoli tomu ze vam umiera palivovy system=trysky, alebo cerpadlo.
kontaktuj uživatele CINŠíny píše:Zdravim. Je tu někdo kdo ty podložky umí udělat?