Crafter
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Crafter
Zdravím, řeším VW Crafter 2010 2.5TDI 120kW CECB vyhazuje závadu 009304 delka regenerace filtru pevných částic. Filtr vyměněn nové vstřiky nakodovány, fiiltr DPF nový, nové čidlo diferenčního tlaku vše nastaveno. Při volnoběhu teploty na turbu je 132 C na filtru 96 C za filtrem 102 C to by mělo znamenat, že je filtr průchozí. Auto je bez závad když to vymažu a svítí pořád kontrolka DPF. Auto nejde přes 2800 ot/min. Neřešil někdo?
To ještě nic neznamená. Bohužel. Nepíšete skoro nic podstatného, jestli čirou náhodou nebyl předtím filtr vypnutý atd. Jste první majitel? Vrtal se v tom někdo? Před výměnou v servise původní filtr fungoval? Důvod výměny filtru? Výměna jen filtru, nebo i čidel? Nový filtr opravdu nový, nebo repas?jeansx píše:Byl jsem s tím ve VW a prý je tam poslední verze
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Auto je dovezené z Německa a je utočený tachometr nyní má na tachometru 202 950 ale v roce 2012, když to bylo na servise v Německu tak to mělo 398 500km. Má to EDC17 filtr vykuchaný nebyl byl tam namontovaný a chyba se projevovala ihned od koupě. Login dávám podla vag 12233, ale zkoušel jsem všechny varianta. Výměna filtru čidla jsou původní jsou nové trubky a čidlo diferenčního tlaku. DPF filtr je náhrada od ACI.
Patrně v tom bude zakopaný pes "Login dávám podla vag 12233, ale zkoušel jsem všechny varianta" - jednotka zablokována hloupou obsluhou, která neví, že nelze bezmyšlenkovitě zkoušet náhodné kódy login!!
Některým lidem hold nepatří kabel do ruky. Nechci se Vás nijak dotknout, nebo urazit, ale když nevíte co děláte, tak to raději nedělejte!!!

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Tak nyní víte, že vlastně o tom nic nevíte. V jednotce patrně běží timeout z těch Vašich pokusů o zadání loginu...až doběhnou, tak jednotka správný login (který je mj. úplně jiný než jste zkoušel) bude akceptovat...Pak to půjde, pokud není jednotka jako taková, dokurvená od předchozího majitele.