Crafter

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jeansx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Crafter

Příspěvek od jeansx »

Zdravím, řeším VW Crafter 2010 2.5TDI 120kW CECB vyhazuje závadu 009304 delka regenerace filtru pevných částic. Filtr vyměněn nové vstřiky nakodovány, fiiltr DPF nový, nové čidlo diferenčního tlaku vše nastaveno. Při volnoběhu teploty na turbu je 132 C na filtru 96 C za filtrem 102 C to by mělo znamenat, že je filtr průchozí. Auto je bez závad když to vymažu a svítí pořád kontrolka DPF. Auto nejde přes 2800 ot/min. Neřešil někdo?
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

soft?
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Byl jsem s tím ve VW a prý je tam poslední verze
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

jeansx píše:Byl jsem s tím ve VW a prý je tam poslední verze
konfigurácia?
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Vůbec mi jednotka nebere login pro spuštění regenerace ve vagu píše špatný key. Když jsem byl ve VW aby mo nastavili nový filtr tak ho nastavili, ale když za mnou byl kamarád z vasem z VW o víkendu tak mu ve Vasu nebralo login pro nastavení nového filtru.
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

tenkrát jsem řešil něco podobného a nešlo to,tak potom vyměnili ve VW v německu ECU motoru a bylo po závadě...
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Udelal jsi v jednotce vymenu filtru za novy?
Reset dat?
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Byl jsem s tím ve VW tam ho nakonfigurovali do motorovky, ale když jsem to pak zkoušel znova VAsem tak jednotka prostě nebrala login. Díky
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

jaký zadáváš login? Jinak ty teploty před a za DPF jsou nic nevypovídající. Zjisti tlak na diferenčním snímači při volnoběhu, 1500 ot a 3000 ot.
DPF je nový nebo čištěný, originál nebo náhražka?
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

jeansx píše:Byl jsem s tím ve VW a prý je tam poslední verze
To ještě nic neznamená. Bohužel. Nepíšete skoro nic podstatného, jestli čirou náhodou nebyl předtím filtr vypnutý atd. Jste první majitel? Vrtal se v tom někdo? Před výměnou v servise původní filtr fungoval? Důvod výměny filtru? Výměna jen filtru, nebo i čidel? Nový filtr opravdu nový, nebo repas?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Auto je dovezené z Německa a je utočený tachometr nyní má na tachometru 202 950 ale v roce 2012, když to bylo na servise v Německu tak to mělo 398 500km. Má to EDC17 filtr vykuchaný nebyl byl tam namontovaný a chyba se projevovala ihned od koupě. Login dávám podla vag 12233, ale zkoušel jsem všechny varianta. Výměna filtru čidla jsou původní jsou nové trubky a čidlo diferenčního tlaku. DPF filtr je náhrada od ACI.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Patrně v tom bude zakopaný pes "Login dávám podla vag 12233, ale zkoušel jsem všechny varianta" - jednotka zablokována hloupou obsluhou, která neví, že nelze bezmyšlenkovitě zkoušet náhodné kódy login!! (wallbash) Některým lidem hold nepatří kabel do ruky. Nechci se Vás nijak dotknout, nebo urazit, ale když nevíte co děláte, tak to raději nedělejte!!!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Neříkám že jsem neomylny. Možná jsem někde udělal chybu to netvrdim. Tohle není moje první výměna dpf. Když jsem to dělal před tim tak nikdy nebyl problém. Vyzkoušel jsem tři varianty loginu a ani jedna se nechytla.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Tak nyní víte, že vlastně o tom nic nevíte. V jednotce patrně běží timeout z těch Vašich pokusů o zadání loginu...až doběhnou, tak jednotka správný login (který je mj. úplně jiný než jste zkoušel) bude akceptovat...Pak to půjde, pokud není jednotka jako taková, dokurvená od předchozího majitele.
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

A jaky je spravny login?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“