koupím slovinsko dálníční známku

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Hlavně slovinci ti rádi šáhnou dovnitř do auta a zkusej známkou posunout (stalo se mi to, naštěstí jsem to měl ok) a pokud zjistěj krém tak máš sakra drahej problém.
Elektronika auta a technika........
776 829390
titan0306
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od titan0306 »

Jo, namazal jsem ji tělovým krémem.
U nás je také zakázáno ji přenášet z auta do auta, ale není zakázáno ji namazat a na místo kam píšeš SPZ nalepit proužek izolepy a psát to fixem. :D
Tel:776005385 Nový Bor
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

rakouský jsem sundaval teď dvě a už to dělám scválně protože mě pak nebaví drbat to jejich lepidlo
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Rakouská má na sobě nanočástice a manipulace je snadno odhalitelná, navíc známku nekontrolují policisté, ale přímo ASFINAG 8)
GIV Variant TDi ???kW
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

upadla mi na tričko i s nanočásticema nejlepší systém je v maďarsku to prostě nejde ojebat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

... a pritom staci pouzit mikrofolii s minimalni gramazi a maximalni pruhlednosti (napriklad z pruhlednych desek na papiry do sanonu), ti nuznejsi mohou pouzit potravinarskou folii s nizkou gramazi, ale zde pozor, nutno lepit na napnutou folii aby se zabranilo krabaceni a vzniku "varhanku". Nasledne prilepit oboustrannou lepici mikrofolii na kterou napisete SPZ. Prubezne pak staci vzdy odriznout pomalu a precizne ziletkou, odstranit chemicky oboustranku, lepidlo a mozne stopy po fixu a proces opakovat znovu.

Perfekcionisticky kamarad dokonce po nalepeni obou vrstev strhne/zbrousi minihranku vysokootackovou bruskou s jemnym kotouckem (nutno odsavat prach aby se nenalepil a cely plan nezhatil).

Vse vyse uvedene delat v bezprasnem a "laboratorne" cistem prostredi nebot kazdy chlup, vlas, vous nebo prach muze odhalit jednotlive vrstvy.

Idealnim doplnkem je pak zevnitr spinave sklo.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“