Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
už sem to tu psal, kámoš ve škodovce měnili motor už i na facelitu, tj. od 11/2008.Fulltank píše:jsou na vine saly, ale vyrobce stejne bez demontaze nepoznas. Takze pokud mas rocnik konec 06 - zacatek 08 vymen je.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
na vine budu urcite tie smejdy TH, vcera mi menili salky a boli vsetky uplne KO najma tie co vidite na 2. fotke, Golf V 1.9 TDi 77 kW BXE 2007/03, vyrobene v DE, ma necelych 179tis kmšulda píše:Na vině jsou prý šály od nějakého výrobce TH a od Kolben Smidth prý v pohodě. Víte o tom něco nebo už je tu o tom psáno? Je toho tady už tuna

horne, su to presne tie problematicke 701D:

a dolne 701E:

a taketo GLYCO mi tam davali, platil som 120+40eur praca:

takze kto ma BXE a este si ich nemenil, nevahat a IHNED ist k opravarovi, mne ako tieto sracky vyzerali mozno ze za niekolkotis km by som mal rozjebany blok
Golf V 1.9 TDi 77kW BXE 2007/03
To jsi me spatne pochopil, ja ti verim, ostatne se k tomu tady take doslo, sam je mam vymenene, jen bych chtel vedet, zdali se k tomu vyrobce oficialne vyjadril, protoze skodovka uznala ze u nejakych aut muzou byt spatne ( malo nebo moc, nikdo nevi ) utazene srouby a jejich vymena a dotahnuti na spravny moment staci ...uiqjirka píše:Dělám u importéra, dlouho se s tím laborovalo a dohadovalo čím to je způsobené.Nevím co se ti na tom nelíbí, i praxe to nakonec potvrdila.Nebýt výmyslu lágrů bez příměsi olova, tohle by vůbec nenastalo.Hlavně že "ekologické".
Věř si čemu chceš, mě to neuškodí
Protoze si myslim ze uz o tom take davno vi, jen nechce nic priznat ...
Vyrobce to priznat muze, ale nebude chtit kvuli VW, panac to uz je celkem velky ( rozsireny ) pruser ...
JE fakt ze se muzou stejne vymluvit na milion veci ( olej, styl jizdy, ... )