Muzete mi nekdo poradit - rano na prvni start to nahodi a hned zhasne pak to musim nastartovat az na potreti jako by nesla nafta... dalsi starty pres den uplne v pohode i auto jede normalne... na pocitaci to nic neukazuje... diky za pomoc
vim ze uz se to tu resilo ale nejaka rada by prisla vhod...
trapil jsem se s necim podobnym...dlouho tocil nez chytl. Jakmile jednou chytl, tak startoval uz normalne. Byly to gumicky na vstricich a nasledna vymena motoru.
Takze mam kopletne rozebrene a vycistene tandemove cerpadlo a k tomu fungl nove rozvody a zavada neodstranena... i kdyz jedno rano to bylo bez problemu ale dneska jsem zase startoval na dvakrat... no tak nevim uz to nekdo z vas uspesne odstranil?
Dalsi plan bude podivat se na vstriky...
S těma vstřikama bych počkal. Vem si normální pet lahev, uřízni dno, provrtej víčko a strč tam hadici co vede do tandemu (přivod) a něčím to utěsni. Nalej tam litr nafty a zkus nastartovat. Když hned naskočí, tak ti padá nafta a jestli ne, tak udělej ty gumičky na vstřicích.
Kdyby to bylo gumičkama na vstřicích, tak ti bude přibejvat olej, respektivě do oleje bude utíkat kolem vstřiků nafta.
Také by možná bylo dobré mrknout ráno s vagem kolik je teplota studeného motoru. čidlo teploty by mohlo dávat špatné info do řj. To s tou pet bych také zkusil.
Tak jsem byl tri tydny na dovolene auto jsem dal do servisu takze meli cas vsechno vyzkouset a PROBLEM VYRESEN!!! Vymena vstrikovacich trysek a gumicek a Pašík startuje jak za mlada... Je to parada kdyz to chyta na prvni otoceni klicku
Heh tak to máš dobrý. Já mám něco podobnýho akorát to musí stát dýl jak dva dny. Ale to jen za předpokladu, že mám v nádrži přes čtvrt nádrže paliva, když mám na poslední čárce, tak stačí přes noc a ráno nastartuju, až za hooodně dlouho. Přesně jak jsi psal, naskočí a hned chcípne. Můj typ je zpětný ventil na přívodu nafty, už ho mám objednanej, neměli ho ani v Boleslavi tak ho museli objednat až z německa a to trvá dýl. Tak holt teď preventyvně udržuju přes půlku plnou nádrž a každej den někam jedu i když nemusím, prostě abych udržel naftu v trubkách