Zdravím všecky mám problém klima naplněná zapnu AC manuální klima a nic se neděje prohledal jsem všecky možnosti zde na fóru ale nic jsem nenašel konkrétního co by mi poradilo.
Vytáhl jsem štekr z tlakového spínače klimatizace propojil 2 piny a fany se rozjedou.Napojil jsem kompresor na tvrdo hnědý kabel na mínus a zelený kabel na plus.A klimatizace jede chladí super.Po zapnutí tlačítka AC mi nedává proud po dvou drátech do kompresoru.Dnes koupená nová jednotka vrtulí koncové číslo 1J0919506H vyměnil a nic se neděje.Tak bych prosil o radu kde hledat příčinu že do kompresoru nejde napětí po zmačknutí tlačítka AC .Děkuji.!
Myslis?ze tlakovy spinac? Kdyz jsem sundal stekr a propojim dva piny ze ctyr a vrtule se rozjedou tak po zmacknuti AC stale ve vedeni neni strum.To musim ale zas vypustit klimu kdyz budu menit tlakovy spinac nebo nemusim?
To bylo Valeo myslim a stejne neslo...trapil jsem se s tim dalsi dve hodiny...
Pak dojel borec s jinou OI,vzal jsem mu to na zkousku a hned to slo😈
Cidlo u vyparniku myslim nemam je to okta 98 celkem v top stavu az na tu klimu vymenil jsem ji za Audi a6 2.5 tdi rok 99 no doufam ze to bude to tlakove cidlo vcera jsem koupil za balik rele ventilatoru a tim to neni