výměna uprava elektroinstalace OI jakou airbagovku a jiné?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
leonardino
- Přispěvovatel
Spadla mi sanka.... to prerabas to auto uz 18 mesiacov?hansdob píše:Do tazneho mi to vede jak originál normálně z toho zdvojení pred rj kontroly tam odkud mám vytaženy fondy do rj.
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
jezdím ale s písknutím "zavada brzdová světla" a pak ještě bez mikrovlného čidla to zatím nezvládám aktivovat
(ale to mě ani netrápí)
Jinak auto jsem dělal 7 měsíců při zaměstnání kde dělám 6 dnů v týdnu (7 na požádání) na tři směny. A byl to holý skelet (zustalo jen vedení brzd trubiček a okna a 4 dveře) pro rýpaly ano nádrž,koberce a hlukove izolace byli též mimo
Jinak auto jsem dělal 7 měsíců při zaměstnání kde dělám 6 dnů v týdnu (7 na požádání) na tři směny. A byl to holý skelet (zustalo jen vedení brzd trubiček a okna a 4 dveře) pro rýpaly ano nádrž,koberce a hlukove izolace byli též mimo
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
ee, mám tu 799AH s alarmem a mikrovlnou a 799B s alarmem a udajně mikrovlnou (k jednotce 799B byla ovšem jiná mikrovlna) a pak 799B holou. Alarm jede už na všechny .......... ale s mikrovlnou jsem nepohl. Přiznám se ovšem že jsem se o to už ani moc nesnažil ................. a auto už dnes vlastní můj dobrý kamarád........ který se do něj "zamiloval" už při stavbě a mikrovlnu už asi řešit ani nepotřebuje.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K