Zubni pasta, netradicni pouziti ;)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Radim205D píše:Rozevřenou ránu se dá taky dobře zafixovat minimalním množstvím vteřinového lepidla.
Zkusil jsem a nasledne jsem si "strepy" vznikle z lepidla tahal z rany ... a dost blbe, protoze se dale tristilo a navic je transparentni takze akorat k nastvaniNEVO píše:sekundové lepidlo bolo vyvinuté na lepenie čriev ranených vojakov, tak by malo fungovat aj na rany

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Na popaleniny je dobrej Panthenol ale ne ten ve spreji ten neni moc uzcinej, krem, mleko nebo forte minimalne 6% a vic. Kdyz aplikujes hned po spaleni tak ani puchyr casto nenaskoci a pekne chladi. Odzkouseno velmi casto kdyz jsem pracoval jako svarec.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
-
- Aktivista
... tak novy poznatek, vyrazne to vysusuje takze jizva sice nemokva ale rozhodne se ma tendence rozevirat namisto aby se stahovala. Obavam se, ze nadseni strida lehke zklamani, prechazim zpet k Novikovu a nejspis vyzkousim pro pevnost na Novikov aplikovat sekundove lepidlo (nebude primy styk s kuzi ale pritom to bude drzet).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- MirekX
- Aktivista
jestli je to na šití, tak je lepší to nechat spíchnout, jedna věc je zastavit krveprolití, ale druhá věc je jak to bude vypadat a tu díru už nikdo nesrovná. V našem věku už je to jedno, ale kdyby mě bylo o 30 míň, tak bych to řešil...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- MirekX
- Aktivista
radši ten doktor, kamarád je bezvadný chirurg a je to fajn, nedávno se ve mě musel povrtat (po 25 letech ježdění na motorce se trošku něco smeklo) a je to úplně jiný pocit když vidíš na sále nad sebou známý obličej.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.

- MirekX
- Aktivista
švagrová z České Třebové tam rodila a zatím žije.... 

Gynda je cajk i když máme tam taky jeden ostrý zážitek když tam jeden místní doktor ženě řekl když chce mít dítě že si musí něco vytrpět teď mu nemůžu přijít na jméno ale měl dost exotický jméno a i názory
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- MirekX
- Aktivista
je to Láďo jako ve všem ostatním, když máš někde trochu nějakýho známýho nebo nejlépe kamaráda, co ti k tomu aspoň trochu něco řekne, tak je to vpohodě. V momentě kdy tomu nerozumím a jsou tam cizí lidi, mám divný pocit. Ale že bych se sám zašil jak psal Forest, takový Rambo teda nejsem, to přiznám a že vydržím dost 

-
- Aktivista
Mirku, jsem "prdRambo" protoze kdyz je to nad uroven "bezneho chlapactvi", uchylim se ke Xylocainu a kdyz jsem si dnes stoupnul ve sbernych surovinach na hrebik tak jsem si malem cvrknul do textilu
Problem je ten, ze navzdory tomu, ze bydlim ve meste, ktere patri mezi ty nejvetsi v nasi male zemi tak kdyz jsem si asi pred pul rokem vysokoockovou frezkou (Dremel) malem uriznul levy ukazovacek (njn, svina, v tom plastu, ktery jsem rezal byla kovova vyztuz a ja na to nebyl pripraven, takze kdyz se to kouslo, svezlo se to na ten "bastl" svirajici prst...ale lekar jen suse konstatoval: "njn, cisty rez" ... aby ne, zalezitost ani ne "oka-mziku") tak od predani udaju na emergency to trvalo necelych 160 minut nez jsem sel na siti. Mezitim jsem ztratil na muj vkus pomerne dost krve, ale to nikoho nezajimalo "nebot poradi nejspis urcuje listek"... ale treba jsem jen cimprlich (netusim, zda jsou 3 stehy malo nebo moc)
Takze to je duvod proc hledam "alternativni cesty". Ikdyz pravdou je, ze kdybych stal pred tim rozhodnutim znovu, sel bych tam zase, nebot ikdyz to bylo profesionalne osetreno, i tak nemam v tom ukazovacku cit jako drive ... holt, nesikovny maso musi pryc ... ikdyz cele telo pak tou nesikovnosti trpi.
A co se Tebe Mirku tyce, tak uz dlouho jsem se tak z nejake jizvy nevylekal jako z te Tve, pri Tvem veku bys zaslouzil "25 na (_._)" ... ale ani netusis, jak moc jsem rad, ze jsi dopadl dobre

Problem je ten, ze navzdory tomu, ze bydlim ve meste, ktere patri mezi ty nejvetsi v nasi male zemi tak kdyz jsem si asi pred pul rokem vysokoockovou frezkou (Dremel) malem uriznul levy ukazovacek (njn, svina, v tom plastu, ktery jsem rezal byla kovova vyztuz a ja na to nebyl pripraven, takze kdyz se to kouslo, svezlo se to na ten "bastl" svirajici prst...ale lekar jen suse konstatoval: "njn, cisty rez" ... aby ne, zalezitost ani ne "oka-mziku") tak od predani udaju na emergency to trvalo necelych 160 minut nez jsem sel na siti. Mezitim jsem ztratil na muj vkus pomerne dost krve, ale to nikoho nezajimalo "nebot poradi nejspis urcuje listek"... ale treba jsem jen cimprlich (netusim, zda jsou 3 stehy malo nebo moc)

Takze to je duvod proc hledam "alternativni cesty". Ikdyz pravdou je, ze kdybych stal pred tim rozhodnutim znovu, sel bych tam zase, nebot ikdyz to bylo profesionalne osetreno, i tak nemam v tom ukazovacku cit jako drive ... holt, nesikovny maso musi pryc ... ikdyz cele telo pak tou nesikovnosti trpi.
A co se Tebe Mirku tyce, tak uz dlouho jsem se tak z nejake jizvy nevylekal jako z te Tve, pri Tvem veku bys zaslouzil "25 na (_._)" ... ale ani netusis, jak moc jsem rad, ze jsi dopadl dobre