Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?
Zdravím, mám takový dotaz na lidí kteří se vyznání v likvidaci aut a podobně
Do mého zaparkovaného vozů naboural pán ,podle věci co sepsal technik ,díly plus lakování dílu sem došel k ceně cca 30 000kc(vycházel sem z tabulky nových dílu škoda). Kolik může být u vozů RV: 2006 ,tzn 9 let starého auta které má nejeto 180 000km amortizce?? Díky
Do mého zaparkovaného vozů naboural pán ,podle věci co sepsal technik ,díly plus lakování dílu sem došel k ceně cca 30 000kc(vycházel sem z tabulky nových dílu škoda). Kolik může být u vozů RV: 2006 ,tzn 9 let starého auta které má nejeto 180 000km amortizce?? Díky
-
- Přispěvovatel
Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
Vřele doporučuji se bránit, žádná amortizace se uplatňovat nebude. Pojišťovny pouze zkoušejí neznalost klientů... Informací je všude dost, tak to nebudu duplikovat, stačí namátkou nález ústavního soudu II. ÚS 2221/07 – 1 
Nebo si ověřit zda třeba nemáš u své debetní / kreditní karty pojištění právní ochrany DAS v potřebném rozsahu a postupovat s jejich pomocí...

Nebo si ověřit zda třeba nemáš u své debetní / kreditní karty pojištění právní ochrany DAS v potřebném rozsahu a postupovat s jejich pomocí...
GIV Variant TDi ???kW
Neexistuje nějaké lepení světla, to na mě také jednou zkoušel u xenonubilix píše:Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
Tel:776005385 Nový Bor
přesně tak, mrkni po netu - dneska jsou firmy co se tím přímo zabývají, vyřídí ti náhradní auto,zařídí opravu, o nic se nemusíš starat a nebo se obrátit na DAS jak psáno výše...
sám to s pojišťovnou neuválčíš
nedávno jsme to řešili, dojel pojišťovák chytrej jak opice - na autě kapota zlomená jak stan a prej, to se vyklepe, načež jsem mu řekl že je to hovadina, tak prej mu mám půjčit montérky že mi to ukáže...debil no
sám to s pojišťovnou neuválčíš
nedávno jsme to řešili, dojel pojišťovák chytrej jak opice - na autě kapota zlomená jak stan a prej, to se vyklepe, načež jsem mu řekl že je to hovadina, tak prej mu mám půjčit montérky že mi to ukáže...debil no