Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
bilix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?

Příspěvek od bilix »

Zdravím, mám takový dotaz na lidí kteří se vyznání v likvidaci aut a podobně
Do mého zaparkovaného vozů naboural pán ,podle věci co sepsal technik ,díly plus lakování dílu sem došel k ceně cca 30 000kc(vycházel sem z tabulky nových dílu škoda). Kolik může být u vozů RV: 2006 ,tzn 9 let starého auta které má nejeto 180 000km amortizce?? Díky
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Dáš sem prosím foto detailu poškození? Řešíme teď něco podobného, tak pro představu. Bylo jen prdlé světlo, trochu máčklý blatník, nárazník a hned 40 tisíc.

Jinak co já vím tak na amortizaci mají likvidátoři přesné tabulky.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Hlavně si škodu nenech vyplácet rozpočtem, tam má pojišťovna prostor na krácení, teď si nechal zákazník aby to bylo rychle rychle udělat rozpočet a na OII 1.9TDi 2006 dostal na lak LP, PP, LZ, PZ dveří, zadní nárazník, přední nárazník a LP blatník ( lakování dílů po vandalizmu ) a dostal 19 000kč.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Vřele doporučuji se bránit, žádná amortizace se uplatňovat nebude. Pojišťovny pouze zkoušejí neznalost klientů... Informací je všude dost, tak to nebudu duplikovat, stačí namátkou nález ústavního soudu II. ÚS 2221/07 – 1 8)
Nebo si ověřit zda třeba nemáš u své debetní / kreditní karty pojištění právní ochrany DAS v potřebném rozsahu a postupovat s jejich pomocí...
GIV Variant TDi ???kW
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

bilix píše:Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
Neexistuje nějaké lepení světla, to na mě také jednou zkoušel u xenonu
Tel:776005385 Nový Bor
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

přesně tak, mrkni po netu - dneska jsou firmy co se tím přímo zabývají, vyřídí ti náhradní auto,zařídí opravu, o nic se nemusíš starat a nebo se obrátit na DAS jak psáno výše...
sám to s pojišťovnou neuválčíš
nedávno jsme to řešili, dojel pojišťovák chytrej jak opice - na autě kapota zlomená jak stan a prej, to se vyklepe, načež jsem mu řekl že je to hovadina, tak prej mu mám půjčit montérky že mi to ukáže...debil no
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

jj taky jsem četl že amortizace už je postavena mimo.
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

Tak teda nevím, někdo píše, tak druhy onak, jinak jedná se o pojišťovnu kooperativa
Pitlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Pitlik »

Viem, že na SK kooperativa neamortizuje, myslím, že by to malo byť tak aj v ČR.
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“