Jack_Reacher píše:zero1724 píše:Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializaceForest píše: Tohle rika clovek, ktery ma v popise "Fabia 1, ATD, VA1749", tak tomu se rika "blbec na n-tou"
Nevis, neznas, nechapes, nemas zkusenosti.
Az budes mit nejake alespon zaklady a neco trochu za sebou tak se snad muzes pokouset me soudit. Nicmene, prozatim na to nemas ani nahodouz čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta...
BTW: V životě jsem nenapsal nic o snůžce nesmyslů, netůšim proč tedy cituješ má slova, která jsem v životě neřekl...
v Plzni ? ... ses právě snížil na ještě nižší úroveň tímhle výblitkem o "vzdělání", které ti narovinu vůbec nevěřím, podle toho jak se vyjadřuješ, tobě je právní argumentace vzdálena na míle daleko
Jak to víš kolego? Ty jsi na Sady pětatřicátníků chodil semnou? Nebo jsi neměl prachy na titul a chodil si do Olomouce, protože do Brna tě nevzali?
HONDA S2000 2.0 240PS DYNO RUN by DIESELPOWER
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
-
- Aktivista
Ne v Plzni, nejdrive na VOS s orientaci na podnikani a obchod, nasledne vramci UHK, FIM.zero1724 píše:v Plzni ? ... ses právě snížil na ještě nižší úroveň tímhle výblitkem o "vzdělání", které ti narovinu vůbec nevěřím, podle toho jak se vyjadřuješ, tobě je právní argumentace vzdálena na míle daleko
Jak to víš kolego? Ty jsi na Sady pětatřicátníků chodil semnou? Nebo jsi neměl prachy na titul a chodil si do Olomouce, protože do Brna tě nevzali?
Netusim, o jakych prachach na titul mluvis, snad ne ty koupene

Uvedom si, ze ja jsem nestudoval obor se zamerenim na prava ale mel jsem zkousky z tohoto, nebot ti, kteri ten obor a jeho specializaci, nasledne vyuziti v praxi navrhovali, tak usoudili, ze je nezbytne, abychom toto absolvovali.
... ale co kdybychom hovorili k tematu?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nebude to skôr tým, že asfalt je materiál horľavý (minimalizácia horľavých materiálov prichádzajúcich do styku s leteckou technikou), kdežto beton nie..?zero1724 píše:Ano, ale vlastnosti hrubého mokrého betonu na letištích se rovná vlastnostem suchého asfaltuproto je na letištích beton...

-
- Aktivista
Beton i asfalt se daji udelat hrube v zavislosti na hrubosti pouziteho plniva, kdo kdy zazil dratkobeton tak vi, ze na nem dokaze guma prilnout lepe nezli nezahraty asfalt. Nicmene, vyjma toho, ze neni horlavy je take duvodem trvanlivost a stalost povrchu - kdo kdy jel po letem rozzhavenem asfaltu a pak musel cistit auto od asfaltu tak vi. Dalsim faktem jsou i porizovaci naklady a fakt, ze beton dokaze byt samonivelacni, coz asfalt nikoliv.zrno píše:Nebude to skôr tým, že asfalt je materiál horľavý (minimalizácia horľavých materiálov prichádzajúcich do styku s leteckou technikou), kdežto beton nie..?zero1724 píše:Ano, ale vlastnosti hrubého mokrého betonu na letištích se rovná vlastnostem suchého asfaltuproto je na letištích beton...
..to len tak na margo
Naposledy upravil(a) Forest dne 17 zář 2015, 12:42, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
Nemám sice žádné obrovské vzdělání jako ty, ale pár aut už jsem postavil. Já a asi všichni co to čtou pochopili , že se mluví pouze o zadní nápravě a ty ses tímto výblitkem docela znemožnil. Tak si nasyp popel na svou hlavu a nenavážej se do ostatních co už mají za sebou nějaké výsledky protože ty asi svou vzdělaností neohromíš.zero1724 píše:vpředu je tuhá náprava jako na dodávce? hmm, tak to jsem se zase dozvěděl zajímavost...
Libor Hanzal píše:Nemám sice žádné obrovské vzdělání jako ty, ale pár aut už jsem postavil. Já a asi všichni co to čtou pochopili , že se mluví pouze o zadní nápravě a ty ses tímto výblitkem docela znemožnil. Tak si nasyp popel na svou hlavu a nenavážej se do ostatních co už mají za sebou nějaké výsledky protože ty asi svou vzdělaností neohromíš.zero1724 píše:vpředu je tuhá náprava jako na dodávce? hmm, tak to jsem se zase dozvěděl zajímavost...

-
- Přispěvovatel
Pokud by jí stavěli naši silničáři, tak zcela určitě i mnohem dřív.Rolan píše:Taky jde o únosnost, při přistávání tři sta tunového éra by ta dráha byla po měsíci používání jako D1. A teplota při roztočení stojících kol při přistání, by ten asfalt asi solidně roztavila.
Takže vlastně bychom měli být rádi že se nám na D1 opět vrací beton, naštěstí teda né už v podobě betonových panelů.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Libor Hanzal píše:Ty jsi opravdu bombarďák. O zkrutnej tyči jsi psal ty, a ta bývá na zadní nápravě. Vepředu tak můj Hummer a nejspíš starej Brouk. 106 tam má normální pružiny.Ty jsi asi myslel stabilizátor.

Naposledy upravil(a) zero1724 dne 21 zář 2015, 22:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Zero ty seš opravdu beznadějnej. Turbo napsal, že zadní tuhá náprava na CRX moc nefunguje. Tvoje odpověď byla, že když zatuhnou torzky u 106 , je to neřiditelný. Ty jsou samozřejmě také na zadní. Turbo napsal, že CRX nemá torzky ale tuhou vlečenou nápravu jako dodávky. No a tvá odpovéď byla výblitek ,protože o přední nápravě nebyla vůbec řeč. Jen jsi toto vlákno zakydal a ostatní se snažíš zesměšnit. Prezentuješ se tady vzděláním a jiné urážíš. Mě si tím Legem urazil a vtipné mi to také nepřipadalo. Jsem ještě z té generace co se prezentuje svým jménem a tvé jednání se mě dotýká. Vidím , že máš Fábii 1.9 naftu. Hážu ti tedy veřejně rukavici a vezmu z regálu také Fabii 1.9 tvými slovy z Lega ,co jsem kdysi postavil pro svou dceru. Vyzývám tě na sprint 400 m. Kdo vyhraje dvě ze tří jízd bere káru. Co ty na to , tvými slovy ( mluvko)?
Naposledy upravil(a) Libor Hanzal dne 20 zář 2015, 20:04, celkem upraveno 1 x.