Zdravím, nedávno jsem měnil turbo na 2.0tdi 103kw turbo a od té doby se mi zdá ten motor takový dunivý při menších otáčkách a potom při větších, jako by tam byl sportovní výfuk, může to jiné mít to turbo na to vliv? Díky
Skontroluj si pripojenie turba, mozes mat netesnost na horucej strane, vyfuk alebo parohy. Predpokladam, ze ti to jazdi ok, takze tlakove hadice mas OK.
Jj, jezdí to normálně. Jinak dá se nějak zjistit ta netestnost nebo to bude vidět či cítit. Jinak ten dunivý zvuk je slyšet jen za jízdy, když se turuje na místě tak nic. Co v servise říkali tak ještě že měnili nějakou sponu co tam chyběla, nevím kde přesně ale mluvil myslím něco o výfuku.
m.a.r.e.k píše:tie repasy su tak nastavene aby to vydrzalo tu zaruku co na to davaju. tiez som na octaviu daval repas a muselo sa nastavovat lebo to bola bieda
Nepausalizuj, jen u tech, kteri nedisponuji patricnym zarizenim, ktere da opravari presne instrukce jak nastavit cervika i banku ... akorat toto zarizeni stoji penize, takze jim disponuji jen nekteri.
... pak se divite, ze kvalitni repas stoji vetsi penize. Nevyplati se to koupit rovnou kvalitne nastavene nezli davat dalsi penize za prenastavovani nebo (chran Buh) dalsi de/montaz turba?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
m.a.r.e.k píše:tie repasy su tak nastavene aby to vydrzalo tu zaruku co na to davaju. tiez som na octaviu daval repas a muselo sa nastavovat lebo to bola bieda
Nepausalizuj, jen u tech, kteri nedisponuji patricnym zarizenim, ktere da opravari presne instrukce jak nastavit cervika i banku ... akorat toto zarizeni stoji penize, takze jim disponuji jen nekteri.
... pak se divite, ze kvalitni repas stoji vetsi penize. Nevyplati se to koupit rovnou kvalitne nastavene nezli davat dalsi penize za prenastavovani nebo (chran Buh) dalsi de/montaz turba?
Foreste, kdo disponuje takovym vybavenim, ze je repas supr nastavenej?