Motorofka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Motorofka

Příspěvek od A6TDI »

Jakou používáte klátičku ? Já mám momentálně druhou čínu co jsem koupil po tý co mi čorly zmrdi která řezala neuvěřitelně ale týhle se moc nechce ..
motor jde suprově , ale ten variator je nějakej divnej
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

husqvarna 350 (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

..velkej kluk .. . ted mě tady ta svině školí (LOL) (čínská)
co poruchy ? asi nic co ?? ja bych do ní taky šel ale bojim se čorky , v čechostánu :roll:
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Čínu nebrat.Měl jsem možnost vyzkoušet.V životě bych si jí nekoupil. Mám Stihl MS 260 a husq.257.Neměnil bych.Ta husq jede bez poruchy snad 20-25 let.Dříví na.zimu a kolem domu a tak...Cca 30-40m3 za rok.Teď už spíš zahálí a beru tu druhou.Je menší a lehčí.Proti zlodějům... Jestli bydlíš v domě tak zabezpečovačku nebo dogu,dobrmana a tak a pokud ji máš někde na chatě chalupě tak jedině brát sebou.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Motorofku neznam, nepouzivam.

Co se motorovej tyce, tak mam k dispozici benzinovej Bosch ale uprednostnuji elektrickej Narex ... precijen, elektrika se nemusi pracne startovat a ma vetsi kroutici moment.

Jestli nemas problem s elektrikou, mohu tuto doporucit, shodou okolnosti ji prodavaji ted za pakatel zde. Sice se po treba hodine usilovneho rezani zahreje a zastavi se, ale staci to dat "pofoukat" fukarem a zahy naskoci (nebo cca 10 minut odpocinout) ... dolejvam pouze vyjetej olej a brousim a menim retezy, jinak "nezmar lesni a pracant na n-tou".
Naposledy upravil(a) Forest dne 16 říj 2015, 18:20, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

A.. to je právě TA CHYBA ... (rofl) (LOL)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

A ja mam pilu Oleo Mac z Mountfielda od roku 2000 , rezu s ni v lese , i kolem baraku , zkratka pomerne hodne. Jediny co jsem na ni za ty roky menil byla svicka a vzduchovy filtr (retezy nepocitam) lista puvodni . A to jsem si na ni tehda jeste vytocil 75% slevu :) , takze za tu dobu se mi tezce vyplatila . Predloni jsem si koupil jeste jednu , silnou (62 obsah) , taky tam a taktez spokojenost , tu jako jen tak neco nezastavi.

Nekdo na ne Mountfieldu nadava a plive na ne, ale ja problemy nemam. Udela mi stejnou sluzbu jako 2x tak drahej Stihl nebo Husqarna :? :? :o :)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak ten oleo mek je docela ještě důvěryhodná značka , ted sem ne ní někde koukal asi za bůra
62ccm , to už je snad nejvíc co dělaj , ne .. pak už jen katr :D
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Asi je to o vkusu.Někdo ty oleomac vychvaluje.Nemám možnost ji vyzkoušet,ale kolik třeba taková pila váží při určitém výkonu atd.Spousta těch hobby pil sice řeže ale těžké jsou jak kráva.A s takovou pilou bych rozhodně celý den dělat nechtěl.Ony ty stihl či husq jsou sice drahé,zato rozdíl v ceně bývá poznat.Hlavně ve váze.Ale netvrdím že ty oleomac jsou špatné
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Na těžkou pilu zas nemusíš tlačit .. :? aneb : Netlač na pilu (rofl)
ale vod toho sou tu jiný (LOL)
Ikdyž , když máš super řetěz , což se mi neděje , tak to jde samo..
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Tomas6 píše:Asi je to o vkusu.Někdo ty oleomac vychvaluje.Nemám možnost ji vyzkoušet,ale kolik třeba taková pila váží při určitém výkonu atd.Spousta těch hobby pil sice řeže ale těžké jsou jak kráva.A s takovou pilou bych rozhodně celý den dělat nechtěl.Ony ty stihl či husq jsou sice drahé,zato rozdíl v ceně bývá poznat.Hlavně ve váze.Ale netvrdím že ty oleomac jsou špatné
Jasne , ale ja mluvim tak ze beznyho uzivatele, nejsem profi drevorubec co se tim zivi , ani nedelam mytni tezbu :) Ale ruzny spalky , suraky, vrsky, co zbyde po lesakach , dome metrovy stepiny a tak , co je treba narezat :)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

na mensie prace v zahrade a okolo domu mame Husqvarnu 340 a na vacsie roboty Stihl MS440 a to je uz ine kafe.
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

cin píše:
Tomas6 píše:Asi je to o vkusu.Někdo ty oleomac vychvaluje.Nemám možnost ji vyzkoušet,ale kolik třeba taková pila váží při určitém výkonu atd.Spousta těch hobby pil sice řeže ale těžké jsou jak kráva.A s takovou pilou bych rozhodně celý den dělat nechtěl.Ony ty stihl či husq jsou sice drahé,zato rozdíl v ceně bývá poznat.Hlavně ve váze.Ale netvrdím že ty oleomac jsou špatné
Jasne , ale ja mluvim tak ze beznyho uzivatele, nejsem profi drevorubec co se tim zivi , ani nedelam mytni tezbu :) Ale ruzny spalky , suraky, vrsky, co zbyde po lesakach , dome metrovy stepiny a tak , co je treba narezat :)
Já taky ne.Ale proč bych se dřel.Lepší lehká ač dražší pila jak přijít večer domů sedřený jak škrpál.A není problém abych v tom lese den strávil.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

mám husqarnu po dědovi, a bez problémů. já osobně ji mám 15 let, a děda ji měl taky dlouho.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Husqvarna 550xp super lehká výkonná. Vyplatí se připlatit za značkovou už jenom k vůli bezpecnosti!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“