koupim turbo a vstrikovaci cerpadlo passat r99 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
koupim turbo a vstrikovaci cerpadlo passat r99 66kw
koupim na vyse zminene turbo a cerpadlo ale vadne! dojebane nefunkcni je me to jedno. jen at to z venku neni polamane nebo neco. aby jste si nemysleli ze s tim chci kseftovat nebo podobne, tak mam zakaznika idiota a repasovane veci si z auta beru zpet, potrebuju mu tam jen neco dat "v puvodnim nefunkcnim stavu"
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
je to cikan... co vic k tomu rict, navic ma firmu hned vedle. jebal ho pes, auto jsem nevydal a on zavolal pcr. vydat jsem ho nemusel ale sepsali jsme dohodu o uvedeni do puvodniho stavu s tim ze jsem s nim vyjebal... dopsal jsem dolu malym ale citelne ze to bude zpoplatneno dle aktualniho ceniku. podepsal... pred 5ti svedky vcetne 2 policajtu... az si pro to prijde rozebrane tak mu dam za to fakturu a z te uz necouvne... je mi jasne ze kolem toho bude zas divadlo ale to uz se da soudne resit daleko rychleji nez predtim.
navic jak je u cernochu znamo lzou jak kdyz tiskne, prave proto ze je hned vedle tak byl informovan uplne o vsem, videl kazdy dil ktery byl spatny, vedel presne co kolik bude stat. kdyz jsem mu oznamil konecnou sumu jeste si vymyslel opravit orezliny na 5tych dverich. a pak s klidem pred policajtama rekne ja o nicem nevedel dam 12
navic jak je u cernochu znamo lzou jak kdyz tiskne, prave proto ze je hned vedle tak byl informovan uplne o vsem, videl kazdy dil ktery byl spatny, vedel presne co kolik bude stat. kdyz jsem mu oznamil konecnou sumu jeste si vymyslel opravit orezliny na 5tych dverich. a pak s klidem pred policajtama rekne ja o nicem nevedel dam 12

tak na futro vzorník barev a jak to bude tmavší než je normál nebrat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Sběrač informací