koupim turbo a vstrikovaci cerpadlo passat r99 66kw

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skodaspojky.cz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

koupim turbo a vstrikovaci cerpadlo passat r99 66kw

Příspěvek od skodaspojky.cz »

koupim na vyse zminene turbo a cerpadlo ale vadne! dojebane nefunkcni je me to jedno. jen at to z venku neni polamane nebo neco. aby jste si nemysleli ze s tim chci kseftovat nebo podobne, tak mam zakaznika idiota a repasovane veci si z auta beru zpet, potrebuju mu tam jen neco dat "v puvodnim nefunkcnim stavu"
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

VTG nebo obtok
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
skodaspojky.cz
Sběrač informací

ma to geosku
tom.ik
Přispěvovatel

turbo

Příspěvek od tom.ik »

turbo mam,ale funkční na AHU...
Pitlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Pitlik »

To mu tam chceš montovat nefunkčné diely? Tebe to môže byť jedno ale zdravý rozum hovorí - zbytočná práca... (wallbash)
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
skodaspojky.cz
Sběrač informací

nebudu je tam montovat :) privezl auto s motorem v kufru, auto bylo funkcni ale odmitl zaplatit takze se to rozebralo a ma to nahazene zase v kufru, ale ty udelane veci mu tam fakt nedam
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

nerozebíral bych a nevydal auto
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tom.ik
Přispěvovatel

...

Příspěvek od tom.ik »

Asi tak nějak,pokud to chtěl opravit což už jsi udělal tak bych mu dal auto až zaplati opravu,pokud jsi ho informoval o ceně opravy a souhlasil s tím.
skodaspojky.cz
Sběrač informací

je to cikan... co vic k tomu rict, navic ma firmu hned vedle. jebal ho pes, auto jsem nevydal a on zavolal pcr. vydat jsem ho nemusel ale sepsali jsme dohodu o uvedeni do puvodniho stavu s tim ze jsem s nim vyjebal... dopsal jsem dolu malym ale citelne ze to bude zpoplatneno dle aktualniho ceniku. podepsal... pred 5ti svedky vcetne 2 policajtu... az si pro to prijde rozebrane tak mu dam za to fakturu a z te uz necouvne... je mi jasne ze kolem toho bude zas divadlo ale to uz se da soudne resit daleko rychleji nez predtim.

navic jak je u cernochu znamo lzou jak kdyz tiskne, prave proto ze je hned vedle tak byl informovan uplne o vsem, videl kazdy dil ktery byl spatny, vedel presne co kolik bude stat. kdyz jsem mu oznamil konecnou sumu jeste si vymyslel opravit orezliny na 5tych dverich. a pak s klidem pred policajtama rekne ja o nicem nevedel dam 12 (LOL)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

tak na futro vzorník barev a jak to bude tmavší než je normál nebrat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
skodaspojky.cz
Sběrač informací

jo to uz jsme probrali a hold to jinak nejde...cernejm ani kolobezku neopravovat
Odpovědět

Zpět na „Koupím“