Rele palivoveho cerpadla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rele palivoveho cerpadla
Zdravim pani mam takyto problem pri zohriatom motore , na volnobeh mi cvaka rele palivoveho cerpadla č 53 hned ako pridam cvakanie prestane , niekde som sa docital ze to moze robit snimac tlaku oleja na prirube olejoveho filtra , zajtra ho vymenim ak to nahodou neprestane co by to mohlo este byt ? za rady vopred dakujem
To cerpadlo iba precerpava naftu v nadrzi z lavej polovice do pravej kde je saci kos. Precerpavanie riadia budiky na zaklade porovnavania hladin v obidvoch poloviciach nadrze, ale samotne precerpavanie podmienuje beh motora v tomto pripade spinac tlaku oleja (policajt). To rele prizemuje policajt tlaku oleja. Pravdepodobne zmatkuje. Pre zaciatok by som vymenil policajta na tlak oleja.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kriste pane nechapem ako moze byt niekto tak hlupi, ze nevie ani citat. Nie to cvakanie nejde od N75 to cvaka pod kapotou. To cvakanie ide z relatka pod volantom ktore spina precerpavacie cerpadlo a to precerpavanie podmienuje chod motora, teda tlak oleja. Neviem ako to tomu zabrzdencovy mam napisat aby to konecne pochopil, ze si ma vymenit policajta na tlak oleja
Je na tom nieco nepochopitelne? Netvrdim, ze to zarucene zapricinuje on ale vacsinou hej. Stoji zopar eur original diel a vymena trva najviac 5 min.
Pokial toto nepomoze, tak potom zacneme filozofovat ze co dalej 

Rele palivoveho cerpadla
Taky píše, že se ryl v sacím koši, tak že by měl i změřit tlak oleje jestli náhodou není nízkej a to tlakový čidlo to nezaznamenává. Pokud je tlak dobrej tak pak ten snímač.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
no skusim to takto vymenim rele najskor , tlak oleja zmerat neviem - olej je 10W40 Valvoline durablend , len ci to naozaj nebude mat suvis z tym sacim kosom ? obcas sa stane ze ked je v nadrzi menej nafty a idem do kopca zavzdusni sa palivova susutava nasledne povolit vstrekovace a nataha naftu a idem dalej - vobec netusim ci to moze byt aj tym - PS nema tu niekto navod ako poskladam ten saci kos spravne ?
Passat 1.9 tdi 77 kw BLS Dpf