Kdyz je dobry sani i privod nafty, na volnobeh to jde pravidelne takze ventily i krouzky by mely byt asi dobry, co vejfuk? Nemohlo by tohle delat kdyz se pricpe? Ja uz fakt nevim.
a neděláš si kozy? v šest hodin napíšeš zkusím vyměnit čerpadlo a v osum hlásíš že to je pořád stejné, vcelku vím co je moné a nemožné ale co píšeš vysvětli
Kozy? No tak mi to trvalo dve hodiny nez sem ho vymenil. Nekomuto trva treba min. Promin ale jestlisi myslis ze jsem nejakej lojza zednik co tady pise nesmysly tak mi odpovidat nemusis no.
divný, všechno ti de jak o másle rozumíš tomu a furt ti to nejede o tom naftová felda není ta je lehce zkrotitelná, tam někde praxi nafukuješ internetovou teoriíí
tak vyskúšal si prakticky všetko okrem toho výfuku, možno je zapchatý KAT treba ísť už len vylučovacou metodou. alebo ešte dať priehladnú hadicu pred čerpadlo či neprisáva kdesi vzduch. ale to by sa inak prejavilo nie ?
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
a čo EGR ? ak by bol stále otvorený čo by to spravilo ? predsa len spätné vedenie výfukových plynov. podtlakové hadičky OK ? podtlak tam je ? teda ubere otáčky keď sa zohreje alebo po 3 minutach od štartu ?
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR