Jericho - bohuzel se opet pletes , ze jsem skoncil jako strojar , bohuzel, neni ani tak moje zasluha, ani to ze , jak pises, jsem liny premyslet , bylo to jinak a bylo by to na delsi vysvetleni . Jinak Kalousek neni zadny chudak , ale pekne zakerna a vypocitava svine, ktera se vzdy pripoji k tem kdo maji vetsi sanci vladnout

, staci priklad jak presel od pambickaru do svy TOP k tomu sislovi , protoze se mu tam rysovala daleko lepsi pozice - cti koryto nez mel u pambickaru, kteri v ty dobe malem vypadli z parlamentu. A ze mel tu drzost rozesilat lidem slozenky na 130000 kč , ktere pry dluzi , to uz je do nebe volajici

Ten skurveny dluh vznikl hospodarenim prave takovych svini jako Kalousek, Klaus a vubec pakaz z ODS a pambickari. Klidne si me , i ostatni nazyvej burany, ale uvedom si ze my obycejni lidi jsme stat a republiku nerozkradli

A jestli ty by jsi jasal , kdyby jsi mel onech 130000 kč zaplatit , tak ja urcite ne a myslim ze drtiva vetsina pracujicich taky ne . Jeste k tvemu narceni ze umim jen zavidet - ver mi ze spoustu let uz se staram jen o sebe, a co berou ostatni, co si kupuji, jezdi na dovoleny a tak je mi docela sumak , kdybych mel kazdymu zavidet, to bych se musel zblaznit

A ani mi nikdo nemusi hlasat jaky ze jsem uzasny. A ze v budoucnu nebude mit duchodce kdo zivit , za to nemuzu ani ja ani komunisti , nybrz tvuj nynejsi vysneny rezim , kdy mit dite je docela velky prepych . Malokdo obycejny pracujici si muze dneska dovolit mit deti vic, treba ze by je chtel , proste na to nema

Nikdo mu neda na socce tisice a nic nezaplati , protoze ma spatnou barvu pleti

Tady to je realita dneska, takhle jsme to dopracovali , hlavne ze mame tu demokracii . Zaverem snad bych jen napsal , ze ty kulomety na hranicich by se dneska i hodily a ostnace s elektrikou taky