Prosím o radu nějakého odborníka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

arlie
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od arlie »

A spoje u jednotky jsi kontroloval?

Zamykani za jizdy vypneš takto:
KOmfortka->prizpusobeni->kanál 03-> 1 zapnuto/0 vypnuto

Když už budeš u tý diag, tak skoukni přes hodnoty, jak jsou na tom jednotlivý dveře.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
bundis9876
Sběrač informací

Příspěvek od bundis9876 »

tišťák jsem měl venku a je jak nový,žádná oxidace,oba konektory co do ní vedou taktéž,ale i tak jsem je projistotu ještě prostříknul. Jinak díky za návod na deaktivaci automat zamykání. Nepochopil jsem to diagnostikování ostatních dveří? Ty chodí bez problému
bundis9876
Sběrač informací

Závada nastala z ničeho nic, ne že by se to nějak plynule zhoršovalo a nebo,že by se to teď občas odemklo.Prostě to umřelo a je to tak porád.Ještě se zeptám,který mikrospínač v tom zámku dává impul jednotce pro to,aby otočila polaritu(zamykalo,odemykalo), ten první a nebo ten co snímá polohu západky?Spíš asi ten první co je na tišťáku.Ten druhý je na co? Ty zbývající dva mi jsou jasný
petr petr
Přispěvovatel

Příspěvek od petr petr »

Už na první straně jsem ti psal že když jednotka tak ta ve dveřích.
Psal jsi že je vše ok, že jsi zkoušel druhý zámek a dělá to to samé.
Vypadá to na jednotku, ale tu ve dveřích ne na komfortku kterou ti tady všichni poradili.Pokud nemáš ve dveřích kliku na stahování okna.
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

Superb tuto jednotku nema. Pouze komfortku.
Ve vagu najdes stav jednotlivych dveri. Zda spinace hlasi, z je zavreno, zamceno atd.
bundis9876
Sběrač informací

I superb má jednotku ve dveřích. Musí jí mít. Druhý nový zámek dělá to samé.Opravdu to vypadá na komfortku ve dveřích.Takže budu muset zkusit vyměnit tu jednotku dveří.Je ta jednotka záměná třeba s octávií,fábií?
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

Bohuzel nema. Az dvojkova oktavka ji ma.
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Podle všeho není vpořádku CAN vedení od řidičových dveří. Diagnostika by ukázala více (nesmyslný signál nebo něco na ten způsob).
Passat 4motion AVF
petr petr
Přispěvovatel

Příspěvek od petr petr »

Arlie nepiš kokotiny a podívej se na schéma. Bohužel přispívá každý kdo si něco myslí :roll:
A kdyby byl v hajzlu CAN tak mu to asi ani nezamyká nemyslíš ? Nebo že by to komunikovalo nějak přes wifi :? sakra to už je vlastně Superb.
Nic nechám toho začínám být nepříjemný.
Jestli dělal vše jak píše, tak je vadná jednotka dveří. Aspoň já bych šel po ní.
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

Dle Etky superb 1 nemá jednotku dveří. Alespoň ne ten z roku 2002. Ale nic ti nebrání sem postnout schéma, aby autor mohl podle toho zkontrolovat zapojení ;)
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

petr petr píše:Arlie nepiš kokotiny a podívej se na schéma. Bohužel přispívá každý kdo si něco myslí :roll:
A kdyby byl v hajzlu CAN tak mu to asi ani nezamyká nemyslíš ? Nebo že by to komunikovalo nějak přes wifi :? sakra to už je vlastně Superb.
Nic nechám toho začínám být nepříjemný.
Jestli dělal vše jak píše, tak je vadná jednotka dveří. Aspoň já bych šel po ní.
Zato ty seš odborník nade všechny, co? Každej, co měl co říci, napsal, aby koukl na diagnostiku, kdežto tobě stačí křišťálová koule (LOL)
Passat 4motion AVF
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

Podle všeho není vpořádku CAN vedení od řidičových dveří. Diagnostika by ukázala více (nesmyslný signál nebo něco na ten způsob).
jestli je špatné CAN vedení poznáš v komfortce tuším kanál 13 bo tak někde kolem.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Samozřejmě že sup má jednotku ve dveřích, už od začátku výroby. Je součástí motorku, s oktávkou ani fábií rozhodně stejná není, snad jen s B5 Passatem po fl. Ale nikde jsem neviděl že by si psal že si kontroloval průchodku jestli nejsou rozlámaný kabely.
bundis9876
Sběrač informací

Průchodku jsem měl dole.Myslel jsem totiž,že je tam konektor,ale ten je až v kabině.Kabely vypadaly OK,ale neměřil jsem je.To je pravda.Každopádně jsem s tím svazkem hýbal a zkoušel jsem odemykat a ani ťuk. Taky mi to vychází na tu jednozku,když druhý dobrý zámek který tam připojím dělá to samé.
bundis9876
Sběrač informací

Tak jsem procvakal přes žárovku dráty od zámku k jednotce a vše ok. Pak z ř.j. dveří na konektor co vede do auta.Je to tam rozvedený asi na tři konektory. Jak je konektor z ř.j. dveří tak v horní řadě toho konektoru svítí dva dráty,na prostřední řadě taky dva a na spodní taky dva. Zbytek tam buď není a nebo nepípá. Je to hrozná motanice tam.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“