Xantia HDi 80kw - kouří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xantia HDi 80kw - kouří
Poprosím o nějaké tipy, pokud už tohle někdo řešil - auto startuje a běží pěkně, měkký a rovný chod. Za jízdy je znatelně snížený výkon, turbo tlačí, ale nejede jak má. Je trochu slyšet turbo, takové to houkání, ale po kontrole má vůli normální. Kouř je černý, nekouří vždy stejně, například při polovičním zátížení, potom trochu přišlápnu tak ne a při plné třeba zase ano.. Na místě při prošlapování plynu si také chvíli odfoukne, chvíli ne.. Připomíná mi to podobné, jako když u rotačky TDi praskne tlaková hadice. Tady po kontrole se zdá být vše v pořádku. Po cca 15 - 20 km. se stává, že padne do nouze, chyba hlásí překročení tlaku, svítí kontrolka motoru.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
já to řešil mockrát třeba na berle 2,Ohdi nefachčil N75, když jsem ho rozřízl tak tam byla taková hromádka bíleho prášku jakoby slepeného, podtlak pouštěl ale nebyl schopen ho regulovat, nový ventil a OK
stilo l.9 Cri netahlo hulilo, ve váze si udělali vosy schůzi a vzducháč byl skoro nepůchodný, váhu jsem vyhodil filtr nový a stilo lítá jak raketa
takže to máš těžko a bez diagnostiky
https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... 6C9J3LgNCA

stilo l.9 Cri netahlo hulilo, ve váze si udělali vosy schůzi a vzducháč byl skoro nepůchodný, váhu jsem vyhodil filtr nový a stilo lítá jak raketa

takže to máš těžko a bez diagnostiky