Svoboda

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Kalous jako jediný na to upozorňuje a vysvětluje proč..A to je pro mne důležité, pokud nebude svoboda, nemá život smysl..
nepropadat panice...
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

No vis , nezlob se na me a neuraz se , nemyslim nic osobniho , ale ten Kalousek , az se dostane zase k moci , tak si akorat s lidma jako ty, ale i jinyma , akorat tak vytre prdel a bude se radovat jak tu bandu buranu pekne oblafl a sebe velebit jak jeho propaganda mezi fanatiky ODS a TOP 09 pekne zabrala . A pujde to znova odzacatku , na zahrati se zvysi DPH pekne aspon o 2% , zvysi se vek do duchodu atd a samozrejmne se zrusi registracni pokladny , aby zas kmotri ODS apodobny pakaze mohli pekne v klidu a neruseni prat spinavy prachy a pekne podporovat svoje zmrdy v politice , aby se meli zase dobre. At zije seda ekonomika . Hlavne ze je ta svoboda .

Jinak to tvoje heslo zni velice hrde a drsne ;) , ale spis mi to pripomina hesla stredovekych hrdinu (robin Hood, Wilem Tell a tak, tam bych to pochopil , ale dneska je jina doba :?
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No, řeknu ti jen jedno, pečlivě sleduji o co gou, nejsem liný si ověřovat věci , ale hlavně, dobře všechny poslouchám a vím, co kdy řekli a pak udělali..Problém je v tom, že jestli jsi si všiml v posledních letech právě Top a Ods vládli v letech, kdy to byl průser a nebyl odbyt- prosperita a zachovali se jak se zachovali.. To víš, že se jim určitě nechtělo zvedat DPH, protože je to nepopulární, to populisti nedělají a jestli jsi si všiml socánci to nechali tak jak to bylo..Prostě jedna strana dělá vše proto snižovat dluh a hlavně POPLATKY z něho a samozřejmě to musí padnout i na občany..A druhý jede at je dluh jakýkoliv, jen aby si dobře prošel svým vládnutím za potlesku klaky.Asi jsem divnej, ale když mi někdo slibuje a přidává, jsem ostražitej, protože to vždy musí někdo zaplatit, takže neposuzuji situaci ve státě podle své kapsy, ale podle toho, zda to pomůže státu.. Protože stát jsme my a taky si to vyžereme, když budeme hluší a slepí..
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 17 pro 2015, 14:07, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

Jericho má naprostou pravdu. Víc se k tomuto netřeba vyjadřovat.
wr8
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wr8 »

mam podobnej nazor jako jericho
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Jsou to všecko zmrdi,to co chystá Babiš je megahnus... ale že někdo velebí takovou kurvu jako je Kalousek, tak to je k pláči. Je vidět že kalousek některé opravdu těma svýma kecama dokáže zblbnout.... V normální civilizované zemi by se o Kalouskovi, při tom kolik bordela udělal už leta nevědělo, protože by ho museli schovat. U nás se směje pořád... čím to asi je?

Jinak Ladas má 100% pravdu, oni jsou všichni kamarádi a jen pro vás hrajou divadlo a vám se to líbí. A mezi tím kradou a kradou....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to tvůj názor, ale statisticky je nemožné, při průřezu našich obyvatel aby byli nahoře jen ti, co kradou a dole jen ti co nekradou..Mě nikdo nezblbne, kdyby to tak bylo, kvičel bych a zbožňoval Zemana, který to pravé rozkrádání spolu s Klausem rozjel..Musíš akceptovat, že jsme jací jsme, nadávat na někoho a přitom frflat, že mám málo taky o něčem svědčí..Já všem zlodějům přeji, ať si to užijí, ale štěstí jim to nepřinese...Křivák je většinou ve stresu a často oprávněně,mlýny melou pořád. ..Je dobré, že zrovna ty jsi poctivec, aspoň někdo.. :)
P.S. dokonce jsem uvažoval, že budu volit piráty, ale jsou to mladí kloučci a mohou nalítnout a zblbnout stejně jako každý...
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

idiote Kalousek je v opozici, musí shánět ty pravé populistické keci aby se dostal zpět tam kde byl a mohl zase tady vladnout jak tady posledně vládnul.

MOC RYCHLE jsi zapoměl jak jsme se už všichni nemohli dočkat až vypadne, a teď ho tam chceš volit zpět? OK já jdu volit Okamruru, jen proto abych sebral tobě hlas.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nevím komu to píšeš a koho oslovuješ. Máš v tom bordel a točíš se dokola. Vol si koho chceš, třeba Ransdorfa za prezidenta, můj hlas mi nemůžeš vzít..Ale Okamura má k tobě blízko, oba dva nevíte, vůbec co mluvíte protože jste duševní chaotici a děláte jen ostudu, kam přijdete...
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Asi jsi nzapoměl kdy kalous byl na ministerstvu obrany a podezřele se nakupovalo už nevím co a byl tak v hledáčku že se nákup povedl za draho nejspíš pro bratry ve straně hele kdo je u koryta ten žere a rozkrádání rozjel havel a ostatní se jen vezou k čemu nám jsou zahraniční sesty na barmu a do kdejakejch prdelí budeme jim dodávat vepřový řepku nebo topení proberte se už (crazy)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pelep
Přispěvovatel

Příspěvek od Pelep »

Až budou nějaký volby tak budu volit asi kohokoliv, kdo bude vážně usilovat o aspoň něco z toho, abychom sem nepouštěli imigranty, hlídali hranice, nepodlehli eko a multikulti teroru, genderový vyváženosti a všem těhle nesmyslům, nepřijali euro, nejlíp vystoupili z EU a nebude chtít škrtit €/Kč na 27, je to nehorázná zmrdovina která nás stojí peníze a navíc okrádá. Ale chápu to, po tom slavným guvernérovi čnb asi někdo z eu dupe, páč € jde do hajzlu a koruna by oproti němu moc rostla. Člověk jak každej den slyší jak hážou miliony sem tam si na to už tak nějak zvyknul a nedochází mu, kolik lidí musí makat a odvádět daně na to, aby odvedli ty miliony, který politici jen tak rozházej... :roll: (wallbash)
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

:? to budeš jako volit koho?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no tak to ti asi zbude jen DSS nebo Svobodu Tibetu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ladas píše:Asi jsi nzapoměl kdy kalous byl na ministerstvu obrany a podezřele se nakupovalo už nevím co a byl tak v hledáčku že se nákup povedl za draho nejspíš pro bratry ve straně hele kdo je u koryta ten žere a rozkrádání rozjel havel a ostatní se jen vezou k čemu nám jsou zahraniční sesty na barmu a do kdejakejch prdelí budeme jim dodávat vepřový řepku nebo topení proberte se už (crazy)
Jsou to obehrané písničky, které když se o ně zajímáš, skutek je ůplně jiný../Ještě že máte toho Havla vy burani, co ještě na něho chcete svést?/ Tohle vše je samozřejmě částečně pravda, čecháčci prostě kradli a budou krást, ale to, co nahoře rozkradla vyvolená elita není tak velké, co rozkradli čecháčkové po troškách a co ukradnou každý den zaměstnanci ve firmách, ať už státních nebo soukromých..A samozřejmě největší zloději jsou vždy ti, co nejvíc řvou, že se krade..Když jdeš do prodejny pro autodíly a podle počítače to tam má být a není to, je to z jistotou až 100% ukradeno zaměstnanci a je zajímavé, že nejvíc ND je ukradeno na vozy koncernu..Každý by se měl chytit za vocas a říci si, jsem takový charakter, že můžu kritizovat ostatní ?
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“