po výměně spojky, nejde řadit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
po výměně spojky, nejde řadit
Dnes jsme menili spojku na ibize 6k asv a po odvzdusneni spojky jsme zjistili , ze jde radit jenom 2. a 4.prevodovy stupeň a to hodne ztuha.. Nevite kde by mohl byt problem? Dekuju za každou radu
-
- Nováček
p
S tema tahlama je to dost mozny, protoze jsme je tam meli všelijak namotany aby nepřekážely, spojku jsme menili, protoze hucelo lozisko a jeste jedna vec.. davala se tam jednohmota misto origo dvouhmoty
-
- Nováček
p
Vypinaci paka v pohode a pred opravou se to chovalo normalne
-
- Aktivista
[quote="favo"]
taky to tak vidím nesou zkušenosti s výměnou spojky a pak to stojí za ho...., ono v dnešním světě vyměnit spojku jen tak není jen tak,
v listopadu jsem zas chtěl na nátlak ušetřit zákazníkovi co bečel šlo tam pomalu o čtyřicet tisíc, tak jsem sehnal jinou levnější ale jednička i zpátečka pocukávala nebylo to ideál
tak ono kdo šetří na spojce značte u dvouhmotě + nemá zkušenosti dostane se do pr.... bohu žel
taky to tak vidím nesou zkušenosti s výměnou spojky a pak to stojí za ho...., ono v dnešním světě vyměnit spojku jen tak není jen tak,
v listopadu jsem zas chtěl na nátlak ušetřit zákazníkovi co bečel šlo tam pomalu o čtyřicet tisíc, tak jsem sehnal jinou levnější ale jednička i zpátečka pocukávala nebylo to ideál
tak ono kdo šetří na spojce značte u dvouhmotě + nemá zkušenosti dostane se do pr.... bohu žel

-
- Aktivista
-
- Aktivista
Re: po výměně spojky, nejde řadit
prozradit o jaký motor a převoduvku je pro tebbe problém?Erik-šmejd píše:Dnes jsme menili spojku na ibize 6k asv a po odvzdusneni spojky jsme zjistili , ze jde radit jenom 2. a 4.prevodovy stupeň a to hodne ztuha.. Nevite kde by mohl byt problem? Dekuju za každou radu
-
- Nováček