Immo chip ID48 TP23 / TP24
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Immo chip ID48 TP23 / TP24
Je v nich zásadní rozdíl?
Jde mi o to že mám TP24 pro škoda a potřeboval bych dodělat klíč na VW Caddy 2006
Jde mi o to že mám TP24 pro škoda a potřeboval bych dodělat klíč na VW Caddy 2006
-
- Aktivista
Zajet někam, kde maj programator transponderu, třeba TANGO, ADE, Miraclone a zkusit přeprogramovat, ale nevím teď zda to půjde, spíš sehnat čistou ID 48 a ten naučit na to co potřebuješ.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
No jo, ale musíš v tom mít nejen zapsánu informaci, že to je TP 23 pro VW, ale v tom musíš mít 7 Component security pro tvé vozidlo, máš rok 2006, takže tam je 7 CS. Možná budeš muset zamknout transponder,ale to nevím teď jistě. Zapíšeš to TANGEM nebo ADE (MIRACLONE).Fantik píše:No zkoušel jsem čistou ID48 TP24 a v Caddy mi to nejde.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
Otázka jaká tam je generace imobilizeru, protože co jsem já dělal VW CADDY 2006, tak jsem vždy musel udělat tyto kroky:Fantik píše:Z auta jsem vyčet 4místnej pin tak by to mělo jít normálně pokud budu mít novej ID48 TP23 ne
vyčíst immo data z imobilizeru - vyčetl jsem PIN a CS
nachystal jsem si ID 48 a z ní udělal TP23
do TP23 jsem musel zapsat 7 CS
Potom naučit přes PIN
Pokud ti zařízení vyčetlo jen PIN a ne Component security, tak to zkus přes čistý TP23, ale podle mě to nepůjde, ale uvidíš.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
Jde o to jakej to byl panel od jakýho výrobce na té octavii a jakej to byl rok výroby.Fantik píše:Caddy jsem zatím neřešil, pouze OII předface a tam jsem s novým TP24 neměl problém![]()
Ale díky za informace
Já si dělal klíč na GV z roku 2005 a tam nebyl component sec potřeba, ale na dalším z roku 2008 jsem se bez CS nepohl, uvidiš jestli to pude na CADY s čistým TP 23.
Není zač pane

Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

841D nebo E, pokud mě pošleš/stavíš se s budikama tak to udělám, kdyžtak SZFantik píše:Co to bylo za panel v OII už si nepamatuju je to delší dobu co jsem to řešil.
Pokud nepůjde musím předat jinám nemám na to vybavení.
Nabízí tu někdo nové ID48 TP23 VW ?
Na netu jsem našel cca 220kč kus.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel