cau
Auto startovalo s obtiazami a pri minusovych teplotach so sprejom.Spravil som prepadovy test a tri vstrekovace poriadne liali do prepadu. Tak som tie tri vymeni a nakodoval.Motor startuje na brnk ale po nastartovani ide normalne no po cca 10-15 sekundach zacne vynechavat zvisi sa volnobeh zasvieti kontrolka zhavenia a ide na tri valce.
Diag. P0203 vstrekovac 3.valca vadny. Zmeral som kompresiu-vsetky valce v poriadku.Vymenil som 3.vstrekovac za stary nastartoval a to iste ale na prvom valci P0201 vstrek.1.valca vadny.
Nech to zamenim kadeako vzdy niektory vstrek nejde aj ked predtym isiel.
Co to je za blbost????? dik
clio II 1.5dci ide na tri valce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
clio II 1.5dci ide na tri valce
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx

Nie ...zakazdym iny
Najprv treti .Vymenil som vstrekovac na tretom.Po vymeneni treti isiel ale zase nesiel prvy .Zase vymena a teraz druhy.Stale dookola.
Ked sa nastartuje tak ide na vsetky aj ked sa motor trosku chveje no po par sekundach uz ide iba na tri.
Este potrebujem odstavit EGR stale kkt ostava pootvoreny a potom je to problem nastartovat.Ked ho zaslepim bude to rosvecovat kontrolku??
Najprv treti .Vymenil som vstrekovac na tretom.Po vymeneni treti isiel ale zase nesiel prvy .Zase vymena a teraz druhy.Stale dookola.
Ked sa nastartuje tak ide na vsetky aj ked sa motor trosku chveje no po par sekundach uz ide iba na tri.
Este potrebujem odstavit EGR stale kkt ostava pootvoreny a potom je to problem nastartovat.Ked ho zaslepim bude to rosvecovat kontrolku??
KTS 530 k dispozicii