407 2.0HDi RHR

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

tak se hlava vrátila od hlavařů, prej je problém v hydrech, prostě nejdou vymačkat...jak se proházely mezi sebou, taK TO NEFUNGUJE
složí se to s novýma hydrama a snad to bude šlapat...dám vědět
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

hoši tak furt nevyřešeno, mechanika je nyní OK, na sprej to chytne a zdechne, pokus stříkám do sání, jede
nejde nafta ze vstřiků, něco to blokuje, ale diagem nemůžeme nic objevit ( origo PPO ), parametry,tlaky, vše se tváří OK
nemá někdo nějakej tip ?
může být problém když se vstřiky proházely mezi sebou ? Ale nastartovat by to přece muselo jít
potkalo se tam více závad naráz vypadá to, nejhorší je že sem to přijelo po ose...vánoční vyjeb
:roll:
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

Jestli se proházeli vstřiky tak bych zkusil znovu zadat do řj čísla vstřiků
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Pokud mužete změřit aktivaci vstřiku tak ji změřte jestli je jednotka ovládá tak budou zalepený špičky.Daj se rozebrat a rozhejbat i doma.Už se nám to stalo taky.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

je divný že auto sem normálně přijelo ( před pár týdny - viz založení příspěvku )
Ty aktivace kolega zkoušel snad stokrát, pak to začalo už jakoby blafat tak na dva válce a vypnul se už i eco-mode, tak jsem mysleli že už to pojede a hovno
jeden vstřik byl už v minulosti asi měněnej páč je popsanej barvičkou
ale chybu to nepíše, nic...fakt kuva nevíme...
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Rozvod je na pripravky alebo na kresbu? Tieto motory maju na kluke volu na kolecku je vyrez vacsi ako je kolik na kluke. Staci to posunut v ramci tej vole na opacnu stranu a motor neda ani brnk....
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To nevim ale dela ti ten kolega co delal leta v peugeotu a tyto motory delal x-krat,rikal ze takivyho pacienta jeste nemel...ja se mu snazim pomoct zjistovat nejaky napomocny informace,ale fakt uz neni ode brat
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

geo píše:Pokud mužete změřit aktivaci vstřiku tak ji změřte jestli je jednotka ovládá tak budou zalepený špičky.Daj se rozebrat a rozhejbat i doma.Už se nám to stalo taky.
máš nějaký instrukce na to pročištění ? zkusili bysme to...
nebo kontakt na někoho kdo dělá vstřiky Delphi
díky
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

hele...nechápu,kolega dal vstřiky na vyzkoušení, volali mu že jeden protíká a dva nevyšly na parametry na zkoušečce,jeden je OK
oprava prý 17tis. (rofl)
tak je vzal zpátky,namontoval a auto jede...
je možný že by vstřiky za těch pár dní co byla sundaná hlava prostě tak zalehly že to nešlo nastartovat ?? špatná nafta ( ekopuding ) ?
já už fakt ničemu nerozumím... (wallbash)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Patrně ano, buď do vstupu přišel bordel, nebo se stávalo u starých vstřiků, že pokud byl pořád pod tlakem, ještě fungoval, ale jakmile jsi ho odpojil a nějakou dobu nechal "zasekl se". Když jsem ty středy vyndal, vždy už ta tryska měla dost za sebou.nebo paradoxně byla nová, nezaběhlá a sekala se.. :)
nepropadat panice...
Karel65
Přispěvovatel

Příspěvek od Karel65 »

Nechal jsem repasovat vstřiky, jelikož nebyl čas tak 3 dny ležely na dílně , po namontování motor naskočil na 2 válce zdechnul a nic (wallbash) tak jsem pojezdil kluky co to repasovaly a bylo řečeno přivez odzkoušíme. No a na zkoušečce se po pár vteřinách probudily k životu, bylo mi řečeno co nejdříve namontovat a natočit a opravdu ještě teplé jsem namontoval a motor už bez problému od května jezdí. Jooo jooo moderní nafta :?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

je to hrozný fakt...pochopil bych kdyby vstřiky ležely měsíc někde v regále ale takto...
jestli třeba před demontáží jim dát napít VIFu :D , ale čert ví no, a navíc ne pokaždý je to auto pojízdný a jde nastartovat že..
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“