407 2.0HDi RHR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hoši tak furt nevyřešeno, mechanika je nyní OK, na sprej to chytne a zdechne, pokus stříkám do sání, jede
nejde nafta ze vstřiků, něco to blokuje, ale diagem nemůžeme nic objevit ( origo PPO ), parametry,tlaky, vše se tváří OK
nemá někdo nějakej tip ?
může být problém když se vstřiky proházely mezi sebou ? Ale nastartovat by to přece muselo jít
potkalo se tam více závad naráz vypadá to, nejhorší je že sem to přijelo po ose...vánoční vyjeb

nejde nafta ze vstřiků, něco to blokuje, ale diagem nemůžeme nic objevit ( origo PPO ), parametry,tlaky, vše se tváří OK
nemá někdo nějakej tip ?
může být problém když se vstřiky proházely mezi sebou ? Ale nastartovat by to přece muselo jít
potkalo se tam více závad naráz vypadá to, nejhorší je že sem to přijelo po ose...vánoční vyjeb

je divný že auto sem normálně přijelo ( před pár týdny - viz založení příspěvku )
Ty aktivace kolega zkoušel snad stokrát, pak to začalo už jakoby blafat tak na dva válce a vypnul se už i eco-mode, tak jsem mysleli že už to pojede a hovno
jeden vstřik byl už v minulosti asi měněnej páč je popsanej barvičkou
ale chybu to nepíše, nic...fakt kuva nevíme...
Ty aktivace kolega zkoušel snad stokrát, pak to začalo už jakoby blafat tak na dva válce a vypnul se už i eco-mode, tak jsem mysleli že už to pojede a hovno
jeden vstřik byl už v minulosti asi měněnej páč je popsanej barvičkou
ale chybu to nepíše, nic...fakt kuva nevíme...
hele...nechápu,kolega dal vstřiky na vyzkoušení, volali mu že jeden protíká a dva nevyšly na parametry na zkoušečce,jeden je OK
oprava prý 17tis.
tak je vzal zpátky,namontoval a auto jede...
je možný že by vstřiky za těch pár dní co byla sundaná hlava prostě tak zalehly že to nešlo nastartovat ?? špatná nafta ( ekopuding ) ?
já už fakt ničemu nerozumím...
oprava prý 17tis.

tak je vzal zpátky,namontoval a auto jede...
je možný že by vstřiky za těch pár dní co byla sundaná hlava prostě tak zalehly že to nešlo nastartovat ?? špatná nafta ( ekopuding ) ?
já už fakt ničemu nerozumím...

Patrně ano, buď do vstupu přišel bordel, nebo se stávalo u starých vstřiků, že pokud byl pořád pod tlakem, ještě fungoval, ale jakmile jsi ho odpojil a nějakou dobu nechal "zasekl se". Když jsem ty středy vyndal, vždy už ta tryska měla dost za sebou.nebo paradoxně byla nová, nezaběhlá a sekala se.. 

nepropadat panice...
Nechal jsem repasovat vstřiky, jelikož nebyl čas tak 3 dny ležely na dílně , po namontování motor naskočil na 2 válce zdechnul a nic
tak jsem pojezdil kluky co to repasovaly a bylo řečeno přivez odzkoušíme. No a na zkoušečce se po pár vteřinách probudily k životu, bylo mi řečeno co nejdříve namontovat a natočit a opravdu ještě teplé jsem namontoval a motor už bez problému od května jezdí. Jooo jooo moderní nafta