Když povolíš ty 2 šrouby na tlumiči, tak jde hýbat těhlicí... ale to nemusíš řešit, stejně je to potřeba udělat někde, kde dělají geometrii a tam by to měli vědět. Nebo si děláš geo sám?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
turbo kamna power píše:Když povolíš ty 2 šrouby na tlumiči, tak jde hýbat těhlicí... ale to nemusíš řešit, stejně je to potřeba udělat někde, kde dělají geometrii a tam by to měli vědět. Nebo si děláš geo sám?
Na geo som bol ale tam mi bolo povedane ze oni odklon nastavit nevedia pretoze je to tam na pevno a neda sa s tym nic robit
turbo kamna power píše:Když povolíš ty 2 šrouby na tlumiči, tak jde hýbat těhlicí... ale to nemusíš řešit, stejně je to potřeba udělat někde, kde dělají geometrii a tam by to měli vědět. Nebo si děláš geo sám?
Na geo som bol ale tam mi bolo povedane ze oni odklon nastavit nevedia pretoze je to tam na pevno a neda sa s tym nic robit
Boha, takto to vyzera, ked su vsade sami "odbornici", ktori tomu vsetkemu rozumeju a vyznaju sa v tom, myslel som to samozrejme ironicky. Clovek za to zaplati nemale penuaze a hovno z toho.
turbo kamna power píše:pokud máš protokol z měření a odklon je mimo toleranci, tak to zkus reklamovat, když už to stálo ty peníze... kdyžtak jim můžeš alespoň vynadat
Marat131 píše:Boha, takto to vyzera, ked su vsade sami "odbornici", ktori tomu vsetkemu rozumeju a vyznaju sa v tom, myslel som to samozrejme ironicky. Clovek za to zaplati nemale penuaze a hovno z toho.
hlavně že většina laser mašin už radí i kde co nastavit ...