a kdyz je ta vibrace nepravidelna ? proste jen obcas kolem 120 - 140 km/hgo.vojta píše:chvění do volantu pokud člověk nebrzdí jsou vždy od kl, nebo od naraženého náboje.. ale většinou kola.. čepy, silentbloky a geometrie to jenom umocní, ale příčina je vždycky v kolech.. někdy to dokáže pěkně potrápit.
Chvění volantu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
taky si myslím že to je od motoru, protože to ve volantu vůbec necítím,Luke píše:To že ti to chvěje od 190 už může být třeba i od motoru. Přece jen už je trochu víc vytočenej ne? Mně se trochu chvěl nedávno volant kolem 120-130. Převážil sem kola a nic. A najednou to přestalo.
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
flekyc píše:tak jestlis menil cepy apod tak sis nechal udelat i geometrii ne ? cili tam by meli tento problem odstranit. ja mel podobnej problem, taky vibrace, nepravidelny, udelal jsem to co ty a je to dobry, ale mam jiny problem, cas od casu slysim od kol takovy loupani, ten zvuk pripomina stejny hluk jako kdyz puká led nekde na rychniku, myslel jsem ze to delaj prave silenbloky z ramen, ze sou uz vybehany, ale po vymene to slysim dal, napadly me klouby v poloosach, ale nikde sem vuli nenasel
nakej napad ?
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
flekyc píše:tak jestlis menil cepy apod tak sis nechal udelat i geometrii ne ? cili tam by meli tento problem odstranit. ja mel podobnej problem, taky vibrace, nepravidelny, udelal jsem to co ty a je to dobry, ale mam jiny problem, cas od casu slysim od kol takovy loupani, ten zvuk pripomina stejny hluk jako kdyz puká led nekde na rychniku, myslel jsem ze to delaj prave silenbloky z ramen, ze sou uz vybehany, ale po vymene to slysim dal, napadly me klouby v poloosach, ale nikde sem vuli nenasel
nakej napad ?
vrchne ulozenie tlmica to lozisko horeflekyc píše:tak jestlis menil cepy apod tak sis nechal udelat i geometrii ne ? cili tam by meli tento problem odstranit. ja mel podobnej problem, taky vibrace, nepravidelny, udelal jsem to co ty a je to dobry, ale mam jiny problem, cas od casu slysim od kol takovy loupani, ten zvuk pripomina stejny hluk jako kdyz puká led nekde na rychniku, myslel jsem ze to delaj prave silenbloky z ramen, ze sou uz vybehany, ale po vymene to slysim dal, napadly me klouby v poloosach, ale nikde sem vuli nenasel
nakej napad ?
myslis to malinke lozisko ktere je ulozene v silenbloku pro otaceni kol ? vazne ? mas s tim nejakou zkusenost ?bernardi píše:vrchne ulozenie tlmica to lozisko horeflekyc píše:tak jestlis menil cepy apod tak sis nechal udelat i geometrii ne ? cili tam by meli tento problem odstranit. ja mel podobnej problem, taky vibrace, nepravidelny, udelal jsem to co ty a je to dobry, ale mam jiny problem, cas od casu slysim od kol takovy loupani, ten zvuk pripomina stejny hluk jako kdyz puká led nekde na rychniku, myslel jsem ze to delaj prave silenbloky z ramen, ze sou uz vybehany, ale po vymene to slysim dal, napadly me klouby v poloosach, ale nikde sem vuli nenasel
nakej napad ?
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
- Nováček
-
- Nováček
vim kde, daval jsem ted sportovni podvozek a ty loziska se mi zdaly v pohode, respektive nebyly vysypany apod, jen jsem nikdy neslysel ten nazev ...Jendabodie píše:Jo, je to to lozisko, co je uchycený nahoře v podběhu kola. Když otevřeš kapotu, tak tam jak jsou vidět ty pokličky;-)
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation