Pojištění na blbost

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karel4
Aktivista
Odpovědi: 0

Pojištění na blbost

Příspěvek od karel4 »

Jakou máte pojištovnu a z jakým úspěchem probíhají likvidace poj. událostí?
Já měl dosud uzavřenou s Českou pojištovnou a poslední dobou nechcou plnit vůbec nic.
Všechno je ve výluce z pojištění ,to nebylo způsobeno vaší vinou ale vadou dílu musíte se soudit s výrobcem-dodavatelem dílu atd.....
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jj, kopou okolo sebe jako svině, řešil jsem teď auto po nehodě a vyplatit škodu rozpočtem( svépomocí) a chtěji si fotit díly na opravu auta jinak to nezaplatěji :o

Dřív přijel nafotil vyplatil a konec. To je hnus velebnosti. Je to ale trochu z jiného soudku než pojištění odpovědnosti, omlouvám se
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

já mám čsob, letos mi pomohly v autodílně za dost peněz, a je to nejen na blbost ale i třeba motor u kompresoru, nebo mám pojištěný ceočko, platím cca 4000 ročně, ale zvažuji o pojištění u DAS, je to sice drahý, ale okamžitě ti daj právníka a ve sporech s kelyšovem nebo elitem jsou k nezaplacení.
Když vemeš jak se serou vodní pumpy a skočej ti rozvody, tak je to ranec, máš s reklamací půl roku starosti, opravuješ za svý a výsledek je nejistej
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

mám DAS, jednou zkoušeli na ex, že boty na reklamaci nevezmou. Holka chtěla jít pryč a boty tam nechat. Pravil jsem tenkrát něco ve smyslu, v pohodě pošlem to DASce A prodavačka hnedka, né my vám rovnou vrátíme peníze...
akorát to má jednu malou nevýhodu ale tu tady nechci šířit abych nepomáhal právníkum proti mě.
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

no já jsem zapomněl taky na jednu nevýhodu u DAS a ta je že ti nepomůže, když si ji založíš účelově na už řešený problém, mají nějakou lhůtu, že tě budou zastupovat až po cca 6 ti měsích po uzavření smlouvy
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

kdo podniká ví že může potkat kohokoliv.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

yirka píše:no já jsem zapomněl taky na jednu nevýhodu u DAS a ta je že ti nepomůže, když si ji založíš účelově na už řešený problém, mají nějakou lhůtu, že tě budou zastupovat až po cca 6 ti měsích po uzavření smlouvy
a další je že všechno na co bych je použil je ve výlukách
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... a nebo je protistrana také jejich klient (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

on je problém že si za to můžeme trochu sami, kdyby nebylo tolik pojišťovacích podvodů a podobných chytráků, mohlo to fungovat normálně...
tuhle se na dílně týpek rozčiloval že mu zvedli cenu povinnýho ručení o 1500 ale už zapomněl říct, že na to vyměnil dvě okna na autobusy který stojí balík a na nějaký osobáky ( to zase vím od toho co to dělal ) a takovej pak bude křičet na pojišťováka že mu nechce dát nejlevnější pojistku na trhu...
prostě klasika a la CZ (crazy)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady není moda podívat se na to i z druhé strany, vždy je rozhodující, jak se to dotkne mne..Kolikrát se nadává, že se pořád něco upravuje, nové zákony atd..A mě to velmi štve, ale kdo podvádí nebo krade , popřípadě jezdí sklepaný a terorizuje občany , nebo okrádá stát? Naši občané....
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

yirka píše:no já jsem zapomněl taky na jednu nevýhodu u DAS a ta je že ti nepomůže, když si ji založíš účelově na už řešený problém, mají nějakou lhůtu, že tě budou zastupovat až po cca 6 ti měsích po uzavření smlouvy
To je trochu jinak.Počátek sporu nesmí vzniknout dríve než smlouva u DAS.
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Já mám smlouvu jen rodina a moto asi 6 let.Platím asi trojku. Nevztahuje se na nic co souvisí s podnikáním. Podnikatelská začíná někde na 13 000. Jsou tam různé kličky a výluky proč nezastupovat.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

právě proto sem to rychle zavrhnul, ty jejich výluky jsou na všechno co by člověk potřeboval (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Jarda S. píše:právě proto sem to rychle zavrhnul, ty jejich výluky jsou na všechno co by člověk potřeboval (hm)
to je právní ochrana né sociálka...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“