Pojištění na blbost
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pojištění na blbost
Jakou máte pojištovnu a z jakým úspěchem probíhají likvidace poj. událostí?
Já měl dosud uzavřenou s Českou pojištovnou a poslední dobou nechcou plnit vůbec nic.
Všechno je ve výluce z pojištění ,to nebylo způsobeno vaší vinou ale vadou dílu musíte se soudit s výrobcem-dodavatelem dílu atd.....
Já měl dosud uzavřenou s Českou pojištovnou a poslední dobou nechcou plnit vůbec nic.
Všechno je ve výluce z pojištění ,to nebylo způsobeno vaší vinou ale vadou dílu musíte se soudit s výrobcem-dodavatelem dílu atd.....
já mám čsob, letos mi pomohly v autodílně za dost peněz, a je to nejen na blbost ale i třeba motor u kompresoru, nebo mám pojištěný ceočko, platím cca 4000 ročně, ale zvažuji o pojištění u DAS, je to sice drahý, ale okamžitě ti daj právníka a ve sporech s kelyšovem nebo elitem jsou k nezaplacení.
Když vemeš jak se serou vodní pumpy a skočej ti rozvody, tak je to ranec, máš s reklamací půl roku starosti, opravuješ za svý a výsledek je nejistej
Když vemeš jak se serou vodní pumpy a skočej ti rozvody, tak je to ranec, máš s reklamací půl roku starosti, opravuješ za svý a výsledek je nejistej
mám DAS, jednou zkoušeli na ex, že boty na reklamaci nevezmou. Holka chtěla jít pryč a boty tam nechat. Pravil jsem tenkrát něco ve smyslu, v pohodě pošlem to DASce A prodavačka hnedka, né my vám rovnou vrátíme peníze...
akorát to má jednu malou nevýhodu ale tu tady nechci šířit abych nepomáhal právníkum proti mě.
akorát to má jednu malou nevýhodu ale tu tady nechci šířit abych nepomáhal právníkum proti mě.
-
- Aktivista
a další je že všechno na co bych je použil je ve výlukáchyirka píše:no já jsem zapomněl taky na jednu nevýhodu u DAS a ta je že ti nepomůže, když si ji založíš účelově na už řešený problém, mají nějakou lhůtu, že tě budou zastupovat až po cca 6 ti měsích po uzavření smlouvy
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
on je problém že si za to můžeme trochu sami, kdyby nebylo tolik pojišťovacích podvodů a podobných chytráků, mohlo to fungovat normálně...
tuhle se na dílně týpek rozčiloval že mu zvedli cenu povinnýho ručení o 1500 ale už zapomněl říct, že na to vyměnil dvě okna na autobusy který stojí balík a na nějaký osobáky ( to zase vím od toho co to dělal ) a takovej pak bude křičet na pojišťováka že mu nechce dát nejlevnější pojistku na trhu...
prostě klasika a la CZ
tuhle se na dílně týpek rozčiloval že mu zvedli cenu povinnýho ručení o 1500 ale už zapomněl říct, že na to vyměnil dvě okna na autobusy který stojí balík a na nějaký osobáky ( to zase vím od toho co to dělal ) a takovej pak bude křičet na pojišťováka že mu nechce dát nejlevnější pojistku na trhu...
prostě klasika a la CZ

Tady není moda podívat se na to i z druhé strany, vždy je rozhodující, jak se to dotkne mne..Kolikrát se nadává, že se pořád něco upravuje, nové zákony atd..A mě to velmi štve, ale kdo podvádí nebo krade , popřípadě jezdí sklepaný a terorizuje občany , nebo okrádá stát? Naši občané....
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel